golf 4 r line

Golf 4 R Line er en bilmodel fra det tyske bilproducent Volkswagen og er en del af Golf-serien. Golf 4 R Line blev introduceret i 1999 og var en opgradering af Golf 4 GTI, der blev introduceret i 1998. R Line-versionen havde dog en mere sporty og aggressiv æstetik end GTI-versionen.

Golf 4 R Line var en begrænset udgivelse og var kun tilgængelig i nogle lande, herunder Tyskland og Storbritannien. Det blev produceret mellem 1999 og 2002 og er sjældent i dag.

Design

Golf 4 R Line havde en sporty og aggressiv æstetik, og det var muligt at se forskellen mellem Golf 4 GTI og Golf 4 R Line med det blotte øje. R Line-versionen havde en anden kofanger, der var mere aggressiv og sportslig og havde også en central invendig kofanger i en anden farve. Dette var en funktion, der ikke var til stede i GTI-versionen.

Hjulene var også forskellige, og Golf 4 R Line havde 17-tommer aluminiumsfælge i forhold til GTI-versionen, der havde 16-tommers hjul. R Line-versionen havde også en forkromet udstødningsventil, der var større end den, der blev brugt i GTI-versionen.

Den mest iøjnefaldende ændring var dog de dobbelte sorte striber på kofangeren og de to døre. Disse striber var ikke til stede i GTI-versionen og var en klar indikation på, at Golf 4 R Line var en mere sporty version end GTI-versionen.

Motor

Golf 4 R Line var udstyret med en 1,8-liters turboladet motor med fire cylindre, der producerede 150 hestekræfter og havde en topfart på 220 km/t. Denne motor var den samme som den i GTI-versionen.

Golf 4 R Line havde også en sportsaffjedring, der var 20 mm lavere end på GTI-versionen og også en låsbar differentiale.

Interiør

Interiøret i Golf 4 R Line var også forskelligt fra GTI-versionen og havde et mere sporty design. Sæderne var sorte med forbundet hovedstøtte og havde R Line-logoer på forsæderne. Rat og gearstang var også forskellige og havde R Line-logoer. Der var aluminiumsindlæg rundt omkring i interiøret, og instrumentbrættet havde hvide skiver med sorte tal.

R Line-versionen havde også et luftkonditioneringssystem med automatisk temperaturregulering og et cd-afspilningssystem med seks højttalere.

Modeller og priser

Golf 4 R Line blev aldrig solgt globalt og var kun tilgængelig i nogle lande. I Tyskland blev den solgt til en startpris på 28.600 euro i 1999, hvilket var ca. 218.000 danske kroner. I Storbritannien var prisen dog noget højere og startede på 23.000 pund i 1999, hvilket var ca. 202.000 danske kroner.

FAQs

Q: Er Golf 4 R Line stadig tilgængelig på markedet?

A: Golf 4 R Line blev produceret mellem 1999 og 2002 og er sjældent i dag. Der kan dog stadig være nogle brugte modeller tilgængelige på brugtbilsmarkedet.

Q: Hvad adskiller Golf 4 R Line fra Golf 4 GTI?

A: Golf 4 R Line har en mere sporty og aggressiv æstetik end GTI-versionen. Den har også en anden kofanger, der er mere aggressiv og sportslig og har en central invendig kofanger i en anden farve. Hjulene er også forskellige, og Golf 4 R Line har 17-tommer aluminiumsfælge i forhold til GTI-versionen, der har 16-tommers hjul. R Line-versionen har også en forkromet udstødningsventil, der er større end den, der blev brugt i GTI-versionen.

Q: Hvilken motor er Golf 4 R Line udstyret med?

A: Golf 4 R Line er udstyret med en 1,8-liters turboladet motor med fire cylindre, der producerer 150 hestekræfter og har en topfart på 220 km/t.

Q: Hvad er prisen på en Golf 4 R Line?

A: Golf 4 R Line blev solgt til en startpris på 28.600 euro i Tyskland i 1999, hvilket var ca. 218.000 danske kroner. I Storbritannien var prisen dog noget højere og startede på 23.000 pund i 1999, hvilket var ca. 202.000 danske kroner. Da modellen er sjælden og ikke længere i produktion, vil priserne på brugte modeller variere afhængigt af køretøjets stand og kilometerantal.

Q: Hvorfor blev Golf 4 R Line ikke solgt globalt?

A: Golf 4 R Line var en begrænset udgivelse og var kun tilgængelig i nogle lande, herunder Tyskland og Storbritannien. Det er uklart, hvorfor modellen ikke blev solgt globalt, men produktionen var sandsynligvis begrænset på grund af dens eksklusivitet og begrænsede målgruppe.

Søgeord søgt af brugere:

Se videoen om “golf 4 r line”

950HP Volkswagen Golf IV R32 Turbo vs 850HP Porsche 991 ES800 LCE Performance

se mere: themtraicay.com

Billeder relateret til golf 4 r line

950HP Volkswagen Golf IV R32 Turbo vs 850HP Porsche 991 ES800 LCE Performance
950HP Volkswagen Golf IV R32 Turbo vs 850HP Porsche 991 ES800 LCE Performance

Du kan se flere oplysninger om golf 4 r line her.

Se mere information her: themtraicay.com/category/blog

så du har læst emneartiklen golf 4 r line. Hvis du fandt denne artikel nyttig, så del den med andre. Mange tak.

Kilde: Top 87 golf 4 r line

Rate this post

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai.