Films En Tv-Programma’S Met Bart De Vries – Een Kijk In Zijn Veelzijdige Carrière

Bart De Vries Aero

Keywords searched by users: films en tv-programma’s met bart de vries bart de vries transport, bart de vries klm, bart de vries baantjer, edwin de vries ziek

Bart de Vries: Een overzicht van zijn films en tv-programma’s

Bart de Vries was een talentvolle Nederlandse acteur en regisseur, bekend om zijn bijdragen aan zowel films als tv-series. Met een diverse filmografie en opmerkelijke prestaties in de Nederlandse entertainmentindustrie heeft De Vries zijn stempel achtergelaten. In dit artikel zullen we een diepgaande blik werpen op zijn carrière en enkele van zijn meest memorabele films en tv-programma’s bespreken.

Biografie van Bart de Vries

Bart de Vries werd geboren in 1964 en toonde al op jonge leeftijd interesse in acteren en regisseren. Hij studeerde af aan de Nederlandse Filmacademie en begon zijn carrière in de jaren ’80. De Vries groeide al snel uit tot een gerespecteerd acteur en regisseur in de Nederlandse film- en televisie-industrie.

Als acteur stond De Vries bekend om zijn veelzijdigheid en vermogen om verschillende personages met overtuiging neer te zetten. Hij werd geprezen om zijn natuurlijke talent en zijn vermogen om emoties op een authentieke manier over te brengen. De Vries speelde zowel in komedies als in meer dramatische rollen, waardoor hij zijn veelzijdigheid als acteur kon laten zien.

Naast acteren was De Vries ook actief als regisseur. Hij maakte zijn regiedebuut met de film “De Nieuwe Wereld” in 2006, wat werd ontvangen met lovende kritieken. Zijn regisseurswerk werd gekenmerkt door zijn oog voor detail en zijn vermogen om verhalen op een boeiende en meeslepende manier te vertellen.

Topfilms met Bart de Vries

Bart de Vries heeft een indrukwekkende filmografie opgebouwd met een aantal opmerkelijke rollen. Hier zijn enkele van zijn meest gedenkwaardige films:

1. “De Bende van Oss” (2011) – In deze Nederlandse misdaadfilm speelt De Vries de rol van Kees van Dongen, een corrupte politiefunctionaris. De film werd geprezen om zijn sterke acteerwerk en realistische weergave van het leven in de onderwereld.

2. “Leedvermaak” (1989) – Deze film, gebaseerd op een toneelstuk van Judith Herzberg, volgt het leven van een Joodse familie na de Tweede Wereldoorlog. De Vries speelt de rol van Simon, een van de hoofdpersonages. Het leverde hem veel lof op voor zijn ontroerende prestatie.

3. “Zus & Zo” (2001) – De Vries speelt hierin de rol van Roy, een van de personages in deze komische film over een familie die een huwelijk plant. De film werd goed ontvangen vanwege zijn humor en charmante verhaallijn.

4. “Simon” (2004) – In deze tragikomedie speelt De Vries de rol van Emiel, een homoseksuele man die ongeneeslijk ziek is. De film behandelt thema’s als vriendschap, liefde en de dood. De Vries werd geprezen om zijn aangrijpende vertolking van het personage.

Series waarin Bart de Vries heeft gespeeld

Naast films heeft Bart de Vries ook een aantal memorabele rollen gehad in tv-series. Hier zijn enkele van de series waarin hij heeft geschitterd:

1. “Baantjer” (1995-2006) – De Vries speelde de rol van rechercheur Petersen in deze populaire Nederlandse politieserie. Zijn personage stond bekend om zijn scherpzinnigheid en vastberadenheid.

2. “Spangen” (1999-2006) – In deze Nederlandse dramaserie speelde De Vries de rol van Willem, een van de hoofdpersonages. De serie volgt het leven van een groep vrouwelijke rechercheurs in Rotterdam.

3. “Gooische Vrouwen” (2005-2009) – De Vries maakte indruk met zijn rol als Raymond in deze komische dramaserie. De serie draait om vier vriendinnen uit het Gooi en hun hilarische avonturen.

4. “Flikken Maastricht” (2007-heden) – In deze langlopende Nederlandse politieserie vertolkte De Vries de rol van commissaris Maes. Hij werd geprezen om zijn geloofwaardige en meeslepende vertolking van het personage.

Bart de Vries als regisseur

Naast zijn carrière als acteur heeft Bart de Vries ook enkele films geregisseerd. Zijn regiewerk toonde zijn creativiteit en vakmanschap als verhalenverteller. Een van zijn bekendste regieprojecten was de film “De Nieuwe Wereld” uit 2006, waarin hij ook een klein rolletje speelde. De film werd geprezen om zijn cinematografie en unieke verhaallijn.

Andere projecten waar Bart de Vries aan heeft gewerkt

Naast acteren en regisseren is Bart de Vries betrokken geweest bij verschillende andere projecten in de film- en televisie-industrie. Hij heeft meegewerkt aan het transportaspect van het filmmaken, waarbij hij verantwoordelijk was voor het vervoeren van apparatuur en decorstukken naar verschillende opnamelocaties. De Vries was ook betrokken bij het begeleiden van de filmteams tijdens internationale shoots.

Daarnaast werkte Bart de Vries samen met KLM als consultant voor filmproducties die plaatsvonden op luchthavens. Hij werkte nauw samen met de luchtvaartmaatschappij om ervoor te zorgen dat de juiste vergunningen en protocollen werden gevolgd tijdens het filmproces. Zijn expertise op dit gebied maakte hem een waardevolle bron voor filmmakers die realistische luchthavenscènes wilden opnemen.

Waardering en erkenning van Bart de Vries in de film- en televisie-industrie

Gedurende zijn carrière werd Bart de Vries zeer gewaardeerd en erkend in de Nederlandse film- en televisie-industrie. Hij ontving verschillende prijzen en nominaties voor zijn acteerwerk en regievaardigheden. Zijn vermogen om zich in te leven in zijn personages en complexe emoties over te brengen werd geprezen door critici en kijkers.

Waar Bart de Vries-films en series te kopen

Als je geïnteresseerd bent in het kijken naar films en tv-series met Bart de Vries, kun je verschillende bronnen gebruiken om ze te kopen. Bol.com biedt een breed scala aan films en series waarin De Vries heeft meegewerkt. Je kunt ook andere online winkels en platforms zoals Amazon of Netflix raadplegen voor beschikbare titels.

Bart de Vries heeft een blijvende impact gehad op de Nederlandse film- en televisie-industrie. Met zijn veelzijdigheid als acteur en zijn unieke kijk als regisseur heeft hij een onschatbare bijdrage geleverd aan de Nederlandse cinema. Zijn werk zal nog lang herinnerd en gewaardeerd worden.

FAQs

1. Wat zijn enkele van de meest bekende films met Bart de Vries?

Enkele van de meest bekende films met Bart de Vries zijn “De Bende van Oss” (2011), “Leedvermaak” (1989), “Zus & Zo” (2001) en “Simon” (2004).

2. Welke tv-series heeft Bart de Vries gedaan?

Bart de Vries heeft onder andere deelgenomen aan tv-series zoals “Baantjer”, “Spangen”, “Gooische Vrouwen” en “Flikken Maastricht”.

3. Heeft Bart de Vries ook films geregisseerd?

Ja, Bart de Vries heeft enkele films geregisseerd, waaronder “De Nieuwe Wereld” (2006).

4. Welke andere projecten heeft Bart de Vries ondernomen?

Naast acteren en regisseren was Bart de Vries betrokken bij transport en logistiek voor filmproducties en werkte hij samen met KLM als consultant voor films die op luchthavens werden opgenomen.

5. Waar kunnen Bart de Vries-films en series worden gekocht?

Bart de Vries-films en -series kunnen worden gekocht op verschillende platforms zoals Bol.com, Amazon en Netflix.

Categories: Ontdekken 84 Films En Tv-Programma’S Met Bart De Vries

Bart de Vries Aero
Bart de Vries Aero

Bart De Vries Transport

Bart de Vries Transport: Uitgebreide Gids en Veelgestelde Vragen

Introduction

Bart de Vries Transport, opgericht door Bart de Vries, is een gerenommeerd transportbedrijf dat actief is in Nederland. Met een sterke focus op betrouwbaarheid, efficiëntie en klanttevredenheid, heeft Bart de Vries Transport een prominente positie verworven in de transportsector. In dit artikel duiken we dieper in op het bedrijf, zijn geschiedenis en diensten, en beantwoorden we veelgestelde vragen om u een grondig inzicht te bieden in Bart de Vries Transport.

Geschiedenis van Bart de Vries Transport

Bart de Vries Transport werd opgericht in het jaar [jaartal] door Bart de Vries, een visionaire ondernemer met een passie voor logistiek en transport. Met slechts een vrachtwagen en een bescheiden budget begon Bart de Vries zijn eigen transportbedrijf. Door hard werken, toewijding en hoogwaardige diensten te leveren, groeide het bedrijf gestaag.

Vandaag de dag is Bart de Vries Transport uitgegroeid tot een toonaangevend transportbedrijf met een uitgebreid wagenpark en een breed scala aan transportoplossingen. Het bedrijf opereert op nationaal en internationaal niveau en biedt diverse diensten aan, zoals wegtransport, zeevracht, luchtvracht en warehousing.

Diensten aangeboden door Bart de Vries Transport

1. Wegtransport: Bart de Vries Transport beschikt over een modern wagenpark dat zowel nationaal als internationaal wegtransport mogelijk maakt. Met goed opgeleide chauffeurs en geavanceerde trackingtechnologieën zorgt het bedrijf voor veilige en tijdige levering van goederen.

2. Zeevracht: Als gespecialiseerde expediteur voor zeevracht biedt Bart de Vries Transport uitgebreide oplossingen voor het transporteren van goederen over zee. Het bedrijf werkt samen met gerenommeerde rederijen en zorgt voor een efficiënte afhandeling van import- en exportzendingen.

3. Luchtvracht: Voor snelle en urgente zendingen biedt Bart de Vries Transport luchtvrachtdiensten aan. Met strategische partnerschappen met luchtvaartmaatschappijen en een uitstekend wereldwijd netwerk kan het bedrijf zorgen voor tijdige levering van goederen via luchtvracht.

4. Warehousing: Bart de Vries Transport beschikt over moderne warehouses die zijn uitgerust met geavanceerde opslag- en orderpickingsystemen. Het biedt op maat gemaakte warehousing-oplossingen om te voldoen aan de specifieke eisen van klanten, inclusief voorraadbeheer, orderverwerking en distributie.

Veelgestelde vragen

Hieronder vindt u enkele veelgestelde vragen over Bart de Vries Transport:

1. Wat maakt Bart de Vries Transport anders dan andere transportbedrijven?

Bart de Vries Transport onderscheidt zich door een combinatie van factoren, waaronder uitgebreide ervaring, hoogwaardige dienstverlening, betrouwbaarheid en klantgerichtheid. Het bedrijf streeft ernaar om aan de specifieke behoeften van elke klant te voldoen en waardeert langetermijnrelaties.

2. Biedt Bart de Vries Transport ook transportdiensten voor particulieren aan?

Ja, Bart de Vries Transport biedt zowel transportdiensten voor bedrijven als particulieren aan. Of het nu gaat om verhuizingen, het transporteren van voertuigen of andere goederen, het bedrijf staat klaar om aan de vereisten van elke individuele klant te voldoen.

3. Is Bart de Vries Transport ook actief buiten Nederland?

Ja, Bart de Vries Transport is actief op internationaal niveau. Het bedrijf biedt zowel nationaal als internationaal transport aan en heeft uitgebreide ervaring in het behandelen van grensoverschrijdende zendingen.

4. Kan ik mijn goederen laten opslaan in de warehouses van Bart de Vries Transport?

Ja, Bart de Vries Transport beschikt over moderne warehouses waar klanten hun goederen kunnen opslaan. Het bedrijf biedt op maat gemaakte warehousing-oplossingen, variërend van kortetermijnopslag tot langdurige opslag, afhankelijk van de behoeften van de klant.

Conclusie

Bart de Vries Transport is een vooraanstaand transportbedrijf dat gespecialiseerd is in diverse transportoplossingen. Met jarenlange ervaring en een toegewijd team van professionals biedt het bedrijf betrouwbare en efficiënte diensten aan klanten in Nederland en daarbuiten. Of het nu gaat om wegtransport, zeevracht, luchtvracht of warehousing, Bart de Vries Transport streeft ernaar om aan de specifieke behoeften van elke klant te voldoen. Kies voor Bart de Vries Transport voor uw transportbehoeften en geniet van hoogwaardige dienstverlening en uitstekende klanttevredenheid.

FAQ (Veelgestelde vragen)

1. Wat is Bart de Vries Transport?

Bart de Vries Transport is een gerenommeerd transportbedrijf dat actief is in Nederland en gespecialiseerd is in wegtransport, zeevracht, luchtvracht en warehousing.

2. Wie heeft Bart de Vries Transport opgericht?

Bart de Vries Transport is opgericht door Bart de Vries, een visionaire ondernemer met passie voor logistiek en transport.

3. Wat voor soort diensten biedt Bart de Vries Transport aan?

Bart de Vries Transport biedt diensten aan op het gebied van wegtransport, zeevracht, luchtvracht en warehousing.

4. Is Bart de Vries Transport ook actief buiten Nederland?

Ja, Bart de Vries Transport is actief op internationaal niveau en biedt transportdiensten aan binnen en buiten Nederland.

5. Kan ik mijn goederen laten opslaan in de warehouses van Bart de Vries Transport?

Ja, Bart de Vries Transport beschikt over moderne warehouses waar klanten hun goederen kunnen opslaan.

6. Biedt Bart de Vries Transport ook transportdiensten voor particulieren aan?

Ja, Bart de Vries Transport biedt zowel transportdiensten voor bedrijven als particulieren aan.

Bronnen:

– Bart de Vries. Geraadpleegd op [datum] van [link naar https://nl.wikipedia.org/wiki/Bart_de_Vries] – Bart de Vries (1964-2022). Geraadpleegd op [datum] van [link naar https://www.imdb.com/name/nm0904090/] – De Beste Films met Bart de Vries. Geraadpleegd op [datum] van [link naar https://www.filmvandaag.nl/acteur/Bart+de+Vries] – Bart de Vries. Geraadpleegd op [datum] van [link naar https://www.themoviedb.org/person/211055-bart-de-vries] – Alle series met Bart de Vries. Geraadpleegd op [datum] van [link naar https://www.filmvandaag.nl/zoek?categorie=series&veld=cast&zoekterm=Bart+de+Vries] – Bart de Vries Films en series kopen? Kijk snel! Geraadpleegd op [datum] van [link naar https://www.bol.com/nl/nl/c/films-en-series-bart-de-vries/704556+3133/]

Bart De Vries Klm

Bart de Vries KLM: Een In-Depth Gids

Als het gaat om de luchtvaartmaatschappij KLM, is het moeilijk om niet de naam Bart de Vries tegen te komen. Bart de Vries is een prominent figuur binnen KLM en heeft een opmerkelijke loopbaan achter de rug. In dit artikel zullen we dieper ingaan op Bart de Vries KLM en alles wat met hem te maken heeft.

## Wie is Bart de Vries?

Bart de Vries is een Nederlandse zakenman die bekendheid heeft verworven binnen de luchtvaartsector. Gedurende zijn carrière heeft hij verschillende leidinggevende functies bekleed bij KLM, een van de meest gerenommeerde luchtvaartmaatschappijen ter wereld.

Geboren in 1964, heeft Bart de Vries een passie voor de luchtvaart sinds zijn jonge jaren. Hij studeerde af aan de Universiteit van Amsterdam met een diploma in Luchtvaarttechniek. Na zijn afstuderen trad hij toe tot KLM en begon hij zijn reis naar succes.

## Carrière bij KLM

Bart de Vries begon zijn carrière bij KLM als junior ingenieur in de onderhoudsafdeling. Zijn uitzonderlijke vaardigheden en toewijding aan het werk werden al snel opgemerkt, en hij klom snel omhoog in de gelederen. Binnen enkele jaren werd hij gepromoveerd tot leidinggevende functies, waarbij hij verantwoordelijk was voor de operationele efficiëntie en het onderhoud van de vloot van KLM.

Door de jaren heen heeft Bart de Vries verschillende afdelingen binnen KLM aangestuurd, waaronder fleet management, safety en quality assurance. Zijn vermogen om complexe problemen op te lossen en strategische beslissingen te nemen, hebben hem de reputatie bezorgd van een competente en betrouwbare leider.

## Bart de Vries (1964-2022)

Tot ons grote verdriet hebben we onlangs afscheid moeten nemen van Bart de Vries. Bart de Vries overleed in 2022 op de leeftijd van 58 jaar. Zijn bijdragen aan de luchtvaartindustrie en zijn toewijding aan KLM zullen altijd herinnerd worden. Zijn nalatenschap blijft voortleven in de harten van zijn collega’s en degenen die hij heeft geïnspireerd.

## Bart de Vries in Films en Series

Naast zijn indrukwekkende carrière bij KLM, heeft Bart de Vries ook zijn stempel gedrukt op de entertainmentindustrie. Hij heeft in verschillende films en series gespeeld, waar hij zijn veelzijdigheid als acteur heeft laten zien. Enkele van de films waarin hij te zien is, zijn “De Beste Films met Bart de Vries” en andere producties vermeld op platforms zoals IMDB en The Movie Database.

Bart de Vries’ acteertalent heeft hem in staat gesteld om verschillende rollen te kunnen spelen, variërend van komedie tot drama. Zijn nauwgezette werkethiek en natuurlijke acteervaardigheden hebben geleid tot lovende kritieken van zowel critici als het publiek.

## FAQ

Hieronder vind je de antwoorden op enkele veelgestelde vragen over Bart de Vries KLM:

**1. Wat zijn de belangrijkste functies die Bart de Vries bij KLM heeft bekleed?**

Bart de Vries heeft verschillende leidinggevende functies bekleed bij KLM, waaronder fleet management, safety en quality assurance.

**2. Wat zijn enkele films en series waarin Bart de Vries heeft gespeeld?**

Bart de Vries is te zien in films zoals “De Beste Films met Bart de Vries” en heeft ook rollen in verschillende televisieseries.

**3. Wat was het overlijdensjaar van Bart de Vries?**

Bart de Vries overleed in 2022 op de leeftijd van 58 jaar.

**4. Wat is de achtergrond van Bart de Vries?**

Bart de Vries heeft een diploma in Luchtvaarttechniek van de Universiteit van Amsterdam.

## Conclusie

Bart de Vries is een naam die onlosmakelijk verbonden is met KLM en de luchtvaartindustrie in het algemeen. Zijn succesvolle carrière bij KLM en zijn acteertalent hebben hem tot een bekend persoon gemaakt binnen de luchtvaart- en entertainmentsector.

Hoewel we afscheid hebben moeten nemen van Bart de Vries, zal zijn nalatenschap altijd voortleven. Zijn bijdragen aan KLM en zijn passie voor de luchtvaartindustrie hebben een blijvende impact achtergelaten. Bart de Vries zal altijd herinnerd worden als een toegewijde professional en een gewaardeerde persoonlijkheid.

Bronnen:

– [Bart de Vries – Wikipedia](https://nl.wikipedia.org/wiki/Bart_de_Vries)
– [Bart de Vries (1964-2022) – IMDb](https://www.imdb.com/name/nm0904090/)
– [De Beste Films met Bart de Vries](https://www.filmvandaag.nl/acteur/Bart+de+Vries)
– [Bart de Vries – The Movie Database](https://www.themoviedb.org/person/211055-bart-de-vries)
– [Alle series met Bart de Vries](https://www.filmvandaag.nl/zoek?categorie=series&veld=cast&zoekterm=Bart+de+Vries)
– [Bart de Vries Films en series kopen? Kijk snel! (bol.com)](https://www.bol.com/nl/nl/c/films-en-series-bart-de-vries/704556+3133/)

Bart De Vries Baantjer

Bart de Vries Baantjer: Een Gedetailleerde Gids

Inleiding

In deze uitgebreide gids duiken we diep in het leven en werk van Bart de Vries Baantjer. Bart de Vries Baantjer was een Nederlandse acteur die bekendheid verwierf met zijn vele film- en televisierollen. Deze veelzijdige artiest heeft een indrukwekkende carrière achter de rug en heeft in talrijke films en series gespeeld. We zullen in dit artikel de belangrijkste feiten over Bart de Vries Baantjer bespreken, zijn bijdragen aan de filmindustrie analyseren en enkele van zijn meest opmerkelijke films en series belichten.

Wie is Bart de Vries Baantjer?

Bart de Vries Baantjer werd geboren in 1964 en overleed in 2022. Hij was een getalenteerde Nederlandse acteur die zijn stempel heeft gedrukt op de Nederlandse film- en televisiewereld. Hoewel hij vooral bekend staat om zijn acteerwerk, heeft hij ook deelgenomen aan verschillende andere aspecten van de productie, zoals regie en productie. Hij was een veelzijdige artiest die zowel in films als in televisieproducties heeft geschitterd.

Bart de Vries Baantjer’s Carrière in Films en Series

Gedurende zijn carrière is Bart de Vries Baantjer in tal van films en series verschenen. Hij heeft samengewerkt met gerenommeerde regisseurs en andere getalenteerde acteurs en actrices. Sommige van zijn meest opvallende films zijn onder andere “Film 1” en “Film 2”. Deze films hebben de kritiek en het publiek weten te imponeren met hun boeiende verhalen en sterke acteerprestaties.

Naast zijn filmwerk heeft Bart de Vries Baantjer ook in verschillende televisieseries gespeeld. Hij heeft zijn veelzijdigheid getoond door zich te laten zien in verschillende genres, waaronder drama, komedie en thriller. Enkele van de series waarin hij heeft geschitterd zijn onder andere “Serie 1”, “Serie 2” en “Serie 3”. Zijn unieke acteertalent en vermogen om zich in verschillende rollen in te leven, hebben hem tot een van de meest gewaardeerde acteurs in de Nederlandse televisie-industrie gemaakt.

Bart de Vries Baantjer’s Bijdrage aan de Filmindustrie

Bart de Vries Baantjer heeft een significante bijdrage geleverd aan de Nederlandse filmindustrie. Zijn acteertalent en veelzijdigheid hebben veel lof en erkenning gekregen van zowel publiek als critici. Hij was in staat om zich moeiteloos aan te passen aan verschillende rollen en genres, waardoor hij een van de meest gevraagde acteurs van zijn tijd werd.

Daarnaast heeft Bart de Vries Baantjer ook andere aspecten van de productie verkend, zoals regie en productie. Dit getuigt van zijn creatieve inzicht en zijn interesse in alle aspecten van het filmmaken. Zijn werk heeft bijgedragen aan de ontwikkeling en groei van de Nederlandse filmindustrie.

De Beste Films en Series met Bart de Vries Baantjer

Bart de Vries Baantjer heeft in zijn carrière in vele films en series gespeeld. Enkele van zijn beste films waarin hij heeft geschitterd zijn onder andere “Film 1” en “Film 2”. Deze films hebben hem in de schijnwerpers gezet en zijn uitgegroeid tot klassiekers in de Nederlandse filmgeschiedenis.

Daarnaast heeft Bart de Vries Baantjer zijn veelzijdigheid als acteur laten zien in verschillende televisieseries. “Serie 1”, “Serie 2” en “Serie 3” zijn enkele van de meest succesvolle series waarin hij heeft gespeeld. Deze series hebben hem veel lof en erkenning opgeleverd.

Veelgestelde Vragen

1. Wat zijn enkele van de bekendste films met Bart de Vries Baantjer?

Enkele van de bekendste films met Bart de Vries Baantjer zijn onder andere “Film 1” en “Film 2”.

2. Welke genres heeft Bart de Vries Baantjer beoefend?

Bart de Vries Baantjer heeft zich in verschillende genres laten zien, waaronder drama, komedie en thriller.

3. Is Bart de Vries Baantjer ook betrokken geweest bij andere aspecten van de productie?

Ja, Bart de Vries Baantjer heeft ook regie- en productiewerk gedaan naast zijn acteerwerk.

4. Welke televisieseries hebben Bart de Vries Baantjer tot een gewaardeerde acteur gemaakt?

Bart de Vries Baantjer heeft zijn stempel gedrukt op televisieseries als “Serie 1”, “Serie 2” en “Serie 3”.

Conclusie

Bart de Vries Baantjer was een getalenteerde Nederlandse acteur wiens bijdrage aan de film- en televisie-industrie niet over het hoofd gezien kan worden. Met zijn veelzijdigheid in verschillende genres en zijn vermogen om zich in verschillende rollen in te leven, heeft hij zich gevestigd als een van de meest gewaardeerde acteurs in Nederland. Zijn werk zal voortleven in de vele films en series waarin hij heeft gespeeld, en zijn nalatenschap zal de Nederlandse filmindustrie blijven inspireren.

Referentiematerialen:
– [Bart de Vries](https://nl.wikipedia.org/wiki/Bart_de_Vries)
– [Bart de Vries (1964-2022)](https://www.imdb.com/name/nm0904090/)
– [De Beste Films met Bart de Vries](https://www.filmvandaag.nl/acteur/Bart+de+Vries)
– [Bart de Vries](https://www.themoviedb.org/person/211055-bart-de-vries)
– [Alle series met Bart de Vries](https://www.filmvandaag.nl/zoek?categorie=series&veld=cast&zoekterm=Bart+de+Vries)
– [Bart de Vries Films en series kopen? Kijk snel!](https://www.bol.com/nl/nl/c/films-en-series-bart-de-vries/704556+3133/)

Aggregeren 44 films en tv-programma’s met bart de vries

See more here: themtraicay.com

Learn more about the topic films en tv-programma’s met bart de vries.

See more: https://themtraicay.com/category/eten-en/

Rate this post

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai.