Gratis Pdf Naar Excel Converter: Eenvoudig En Snel!

How To Convert Pdf To Excel

Keywords searched by users: van pdf naar excel gratis van pdf naar excel zonder software, pdf naar excel kopiëren, pdf omzetten naar excel of word, pdf naar excel converteren online, pdf naar excel met behoud van opmaak, pdf naar excel converteren adobe, pdf naar excel tabel, pdf naar word

Van PDF naar Excel gratis in Nederlands: De beste manieren en tools om het te doen

Waarom wil je een PDF naar Excel converteren?

Het converteren van een PDF-bestand naar Excel is een veelvoorkomende behoefte, vooral voor mensen die met gegevens werken. Excel is een krachtige spreadsheet-software die het gemakkelijk maakt om gegevens te analyseren, te organiseren en te bewerken. Aan de andere kant is PDF een veelgebruikt bestandsformaat voor het delen van documenten, maar het bewerken van gegevens in een PDF-bestand kan lastig zijn. Daarom kan het converteren van een PDF naar Excel je helpen om gemakkelijker met de gegevens te werken en ze beter te analyseren.

Of je nu financiële gegevens, rapporten of een lijst met gegevens hebt, het omzetten van een PDF naar Excel kan je tijd en moeite besparen bij het bewerken en analyseren van gegevens.

Tools voor het converteren van PDF naar Excel

Er zijn verschillende tools beschikbaar om PDF-bestanden naar Excel te converteren. Sommige zijn gratis en online te gebruiken, terwijl andere software offline moeten worden geïnstalleerd. Hier zijn enkele van de beste tools die je kunt gebruiken:

 • Adobe Acrobat: gratis online PDF naar Excel converteren

 • Adobe Acrobat biedt een gratis online PDF naar Excel-conversietool die gemakkelijk te gebruiken is. Je kunt rechtstreeks naar de website van Adobe gaan en het PDF-bestand uploaden dat je wilt converteren. Acrobat zal het bestand verwerken en je een Excel-bestand (.xlsx) geven dat je kunt downloaden.

 • SmallPDF: PDF naar Excel Omzetter – Gratis

 • SmallPDF is een andere populaire online tool voor het converteren van PDF naar Excel. Het heeft een gebruiksvriendelijke interface en kan snel PDF-bestanden omzetten naar Excel. Je kunt het PDF-bestand eenvoudig uploaden naar de SmallPDF-website en het geconverteerde Excel-bestand downloaden.

 • PDF24: Converteer PDF naar Excel – snel, online, gratis

 • PDF24 is een multifunctionele online tool die niet alleen PDF-bestanden kan converteren, maar ook andere taken kan uitvoeren, zoals het samenvoegen en splitsen van PDF’s. Je kunt het PDF-bestand uploaden naar de PDF24-website en het vervolgens naar Excel converteren.

 • Adobe Acrobat: een PDF converteren naar Excel

 • Naast de gratis online tool biedt Adobe Acrobat ook een betaalde versie van de software waarmee je PDF-bestanden kunt converteren naar Excel en andere formaten. Met de desktopversie van Adobe Acrobat heb je meer geavanceerde functies en mogelijkheden tot je beschikking.

De beste manier om data van PDF naar Excel om te zetten

Het omzetten van een PDF naar Excel kan soms uitdagend zijn, vooral als het PDF-bestand complexe lay-outs, tabellen of grafieken bevat. In dergelijke gevallen is handmatig kopiëren en plakken mogelijk niet voldoende om nauwkeurige resultaten te krijgen. Om het beste resultaat te krijgen, kun je overwegen om een OCR (optische tekenherkenning) tool te gebruiken.

OCR-tools zijn ontworpen om tekst en getallen in een afbeelding of PDF-bestand te herkennen en ze om te zetten naar bewerkbare tekst. Deze tools kunnen nuttig zijn als je gegevens van gescande PDF-bestanden moet extraheren of als de PDF-bestanden tekst bevatten die niet kan worden gekopieerd en geplakt. Er zijn verschillende OCR-tools beschikbaar, zowel gratis als betaald, die je kunt gebruiken om PDF naar Excel te converteren.

Alternatieve optie: PDF omzetten naar Word voor verdere bewerking

Als je niet specifiek Excel nodig hebt, maar de gegevens gewoon wilt bewerken en analyseren, kun je er ook voor kiezen om een PDF om te zetten naar een Word-document. Dit kan handig zijn als je meer opmaakopties en flexibiliteit nodig hebt bij het bewerken van de gegevens. Er zijn verschillende online tools en software beschikbaar waarmee je een PDF naar Word kunt converteren.

Het proces van het omzetten van een PDF naar Word is vergelijkbaar met het converteren van een PDF naar Excel. Je kunt een online tool zoals SmallPDF of PDF24 gebruiken om het PDF-bestand naar Word te converteren. Zodra het geconverteerde Word-document beschikbaar is, kun je het openen in Word en de gewenste bewerkingen uitvoeren.

Veelgestelde vragen (FAQ)

1. Kan ik een PDF naar Excel converteren zonder software te installeren?

Ja, er zijn verschillende online tools beschikbaar waarmee je een PDF naar Excel kunt converteren zonder dat je software hoeft te installeren. Een paar voorbeelden van dergelijke tools zijn Adobe Acrobat, SmallPDF en PDF24.

2. Kan ik de opmaak behouden tijdens het converteren van een PDF naar Excel?

Ja, sommige tools bieden de mogelijkheid om de opmaak van het PDF-bestand te behouden tijdens het converteren naar Excel. Adobe Acrobat en SmallPDF zijn voorbeelden van tools die deze functie bieden.

3. Kan ik een PDF-bestand rechtstreeks naar Excel kopiëren en plakken?

Ja, in sommige gevallen kun je een PDF-bestand selecteren, kopiëren en plakken in een Excel-werkblad. Dit werkt vooral goed met PDF-bestanden die alleen tekst bevatten zonder complexe lay-outs of tabellen. Het resultaat kan echter verschillen afhankelijk van de structuur en het formaat van het PDF-bestand.

4. Kan ik een PDF naar Excel converteren met grafieken en afbeeldingen?

Ja, de meeste PDF naar Excel-conversietools kunnen grafieken en afbeeldingen in het geconverteerde Excel-bestand behouden. Houd er echter rekening mee dat de plaatsing en opmaak van de grafieken en afbeeldingen mogelijk moeten worden aangepast na het converteren.

5. Hoe nauwkeurig zijn de resultaten van een PDF naar Excel-conversie?

De nauwkeurigheid van de resultaten kan variëren, vooral afhankelijk van de complexiteit van het PDF-bestand en het gebruikte conversiehulpmiddel. Bij eenvoudige PDF-bestanden met tekst en basislay-outs kan de conversie doorgaans nauwkeuriger zijn. Bij complexe PDF-bestanden met tabellen, grafieken en afbeeldingen kan de nauwkeurigheid minder zijn en kan handmatige aanpassing nodig zijn.

Al met al zijn er verschillende tools en methoden beschikbaar om een PDF naar Excel te converteren. Kies degene die het beste past bij je behoeften en zorg ervoor dat je de resultaten controleert en waar nodig aanpast. Het omzetten van een PDF naar Excel kan je helpen om gegevens gemakkelijker te analyseren en te bewerken, waardoor je productiever wordt in je werk.

Categories: Update 84 Van Pdf Naar Excel Gratis

How to Convert PDF to Excel
How to Convert PDF to Excel
Een PDF online converteren naar Excel
 1. Klik op de knop Een bestand selecteren of sleep een PDF naar de dropzone.
 2. Selecteer het PDF-bestand dat je wilt converteren naar de XLSX-indeling.
 3. Bekijk hoe Acrobat je PDF automatisch naar Excel converteert.
 4. Meld je aan om je geconverteerde bestand te downloaden of te delen.
Open een PDF-bestand in Acrobat.
 1. Open een PDF-bestand in Acrobat.
 2. Klik op de tool “PDF exporteren” in het rechterdeelvenster.
 3. Kies “spreadsheet”als je exportindeling en selecteer vervolgens “Microsoft Excel-werkmap”.
 4. Klik op “Exporteren”. …
 5. Sla het geconverteerde bestand op:
Directe import naar Excel
 1. Open de Excel-spreadsheet;
 2. Selecteer de tab Gegevens > Gegevens ophalen > Uit bestand > Uit PDF;
 3. Selecteer het PDF-bestand en selecteer Importeren;
 4. Vervolgens zie je een Navigator-paneel met de tabellen en pagina’s in je PDF, samen met een voorbeeld;
 5. Selecteer de tabel en klik op Laden.

Hoe Pdf Omzetten Naar Excel Gratis?

Hoe zet je gratis een PDF-bestand om naar Excel? Volg deze stappen om PDF naar Excel te converteren zonder kosten. Om te beginnen, open je een PDF-bestand in Adobe Acrobat. Ga naar de werkbalk en klik op de optie “PDF exporteren” in het rechterdeelvenster. Vervolgens moet je de exportindeling kiezen, selecteer hier “spreadsheet” en selecteer dan de optie “Microsoft Excel-werkmap”. Klik op de knop “Exporteren” om het conversieproces te starten. Nadat het proces is voltooid, sla je het geconverteerde bestand op.

Hoe Kan Ik Een Pdf-Bestand Omzetten Naar Excel?

Hoe kan ik een PDF-bestand converteren naar Excel? Om een PDF-bestand naar Excel om te zetten, kun je de volgende stappen volgen: 1. Open Excel en ga naar het tabblad Gegevens. 2. Klik op de knop Gegevens ophalen en selecteer de optie Uit bestand. 3. Blader naar het gewenste PDF-bestand en selecteer het. 4. Klik op Invoegen om het importproces te starten. 5. Er verschijnt een Navigator-paneel waarin je de tabellen en pagina’s in de PDF kunt zien, evenals een voorbeeld. 6. Selecteer de gewenste tabel en klik op Laden om deze naar Excel te importeren. Nu kun je de gegevens bewerken en gebruiken in Excel. (3 februari 2023)

Hoe Kun Je Pdf Gratis Omzetten Naar Word?

Hoe kun je gratis een PDF omzetten naar Word? Volg deze stappen om een PDF-bestand om te zetten naar een Word-document: Eerst, open Adobe Acrobat Reader. Ga vervolgens naar Bestand > Openen en selecteer het gewenste PDF-document. Klik op Openen. Aan de rechterzijde van het scherm zie je de optie ‘PDF Exporteren’. Klik hierop. Kies daarna de optie Microsoft Word onder ‘Converteren naar’. Klik op Converteren om het proces te starten. Dit is de manier waarop je een PDF-bestand gratis kunt omzetten naar Word.

Hoe Maak Je Een Pdf-Bestand Gratis?

Om een gratis PDF-bestand te maken, kun je de volgende stappen volgen:
1. Open Acrobat en ga naar de optie “Gereedschappen”.
2. Kies vervolgens de optie “PDF maken”.
3. Selecteer het type document waarvan je een PDF wilt maken. Dit kan één bestand zijn, meerdere bestanden, gescande documenten of een andere optie.
4. Klik, afhankelijk van het type document, op “Maken” of “Volgende”.
Door deze stappen te volgen, kun je gemakkelijk en gratis een PDF-bestand creëren.

Hoe Kan Ik Excel Gratis Downloaden?

Hoe kan ik Excel gratis downloaden? Excel Online is de gratis webversie van het rekenprogramma Excel en maakt deel uit van het gratis pakket Office Online. Om Excel Online te gebruiken, moet u online zijn, omdat alles via internet werkt. De documenten die u maakt via Office Online worden automatisch opgeslagen op OneDrive, een online opslagservice. Op 10 juli 2023 is Excel Online nog steeds beschikbaar.

Top 40 van pdf naar excel gratis

Pdf Naar Excel Omzetter - Gratis
Pdf Naar Excel Omzetter – Gratis
Zet Meteen Je Pdf-Gegevens Om In Excel Spreadsheets
Zet Meteen Je Pdf-Gegevens Om In Excel Spreadsheets
Pdf Naar Excel Omzetter - Gratis
Pdf Naar Excel Omzetter – Gratis
Pdf Naar Excel Omzetter - Gratis
Pdf Naar Excel Omzetter – Gratis
Pdf Converter To Excel – Convert From Pdf To Excel Online
Pdf Converter To Excel – Convert From Pdf To Excel Online

See more here: themtraicay.com

Learn more about the topic van pdf naar excel gratis.

See more: https://themtraicay.com/category/eten-en

Rate this post

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai.