Screenshot Maken Op Een Hp: Gemakkelijke Stap-Voor-Stap Handleiding

How To Screen Shot On My Hp Laptop

Keywords searched by users: screenshot maken hp printscreen hp laptop werkt niet, screenshot maken hp chromebook, screenshot hp laptop windows 10, printscreen hp probook, screenshot maken hp elitebook, printscreen hp toetsenbord, printscreen hp envy, Cách chụp màn hình máy tính bạn HP

Wat is een screenshot?

Een screenshot is een statische afbeelding of een digitale foto van alles wat er op het scherm van je HP-computer wordt weergegeven. Het is een handige manier om informatie vast te leggen, problemen weer te geven, visuele inhoud te delen of gewoon interessante momenten vast te leggen. Met een screenshot kun je een momentopname maken van je scherm en deze opslaan als een afbeeldingsbestand, zodat je het op elk gewenst moment kunt bekijken, delen of afdrukken.

Waarom zou ik een screenshot willen maken op mijn HP?

Er zijn veel redenen waarom je een screenshot op je HP-computer zou willen maken. Hier zijn een paar mogelijke scenario’s:

1. Documentatie: Als je instructies of stappen wilt delen over hoe je iets op je computer doet, kan het handig zijn om een screenshot te maken om visuele ondersteuning te bieden.

2. Technische ondersteuning: Wanneer je technische problemen ondervindt, kan het maken van een screenshot van het foutbericht of de foutmelding helpen bij het uitleggen van het probleem aan technische ondersteuning.

3. Informatie vastleggen: Soms wil je misschien belangrijke informatie zoals een webpagina, een e-mail of een chatgesprek bewaren voor toekomstig gebruik. Met een screenshot kun je deze informatie vastleggen en opslaan.

4. Problemen oplossen: In het geval van technische problemen op je HP-computer, kan het nuttig zijn om een screenshot te maken van de fout die je krijgt om het probleem beter te begrijpen en te communiceren met technische ondersteuning.

5. Delen van content: Als je een interessante foto, een grappig bericht of een ander visueel element wilt delen met vrienden of op sociale media, kan een screenshot je helpen om dit snel en gemakkelijk te doen.

Methoden om een screenshot te maken op een HP-computer

Er zijn verschillende methoden om een screenshot te maken op een HP-computer. Hier zijn vijf methoden die je kunt gebruiken, afhankelijk van je voorkeur en de versie van Windows die je gebruikt.

Methode 1: Gebruik de Print Screen-knop op het toetsenbord

De Print Screen-knop op je toetsenbord kan worden gebruikt om een screenshot te maken van het hele scherm van je HP-computer. Volg deze stappen:

1. Zoek de “Print Screen” of “PrtScn” knop op je toetsenbord. Meestal bevindt deze zich in de bovenste rij toetsen, meestal rechts van de functietoetsen.

2. Druk op de “Print Screen” knop om een screenshot van het hele scherm te maken.

3. Open een afbeeldingsbewerkingsprogramma of een tekstverwerker zoals Paint, Word of Photoshop.

4. Plak de screenshot in het bewerkingsprogramma door de toetscombinatie “Ctrl” + “V” in te drukken.

5. Sla de afbeelding op in het gewenste formaat en op de gewenste locatie.

Methode 2: Gebruik de Windows Snipping Tool

De Windows Snipping Tool is een handige ingebouwde tool waarmee je aangepaste schermafbeeldingen kunt maken. Volg deze stappen:

1. Open de Windows Snipping Tool door te zoeken naar “Snipping Tool” in het Startmenu.

2. Klik op het programma om het te openen. Een klein venster verschijnt.

3. Klik op “Nieuw” in het Snipping Tool-venster.

4. Je cursor verandert in een kruiscursor. Sleep de cursor om een selectiegebied te maken van het scherm dat je wilt vastleggen.

5. Laat de muis los om het snijgebied vast te leggen. Het geselecteerde gebied wordt geopend in het Snipping Tool.

6. Bewerk de schermafbeelding indien nodig met behulp van de opties in het Snipping Tool.

7. Klik op “Opslaan” om de schermafbeelding op te slaan als een afbeeldingsbestand.

Methode 3: Gebruik de Snip & Sketch-tool in Windows 10

In Windows 10 is de Snip & Sketch-tool een verbeterde versie van de Snipping Tool waarmee je snel schermafbeeldingen kunt maken. Volg deze stappen:

1. Druk op de sneltoets “Windows-toets” + “Shift” + “S” om naar de Snip & Sketch-tool te gaan.

2. Je scherm dimt en een nieuw menu met snipopties wordt weergegeven bovenaan het scherm.

3. Kies het type snip dat je wilt maken, zoals een rechthoekige snip, een vrije vorm snip of een volledig scherm snip.

4. Selecteer met je muis het gebied dat je wilt vastleggen. Het geselecteerde gebied wordt automatisch naar het klembord gekopieerd.

5. Open een bewerkingsprogramma zoals Paint, Word of Photoshop.

6. Plak de screenshot met de toetscombinatie “Ctrl” + “V” in het bewerkingsprogramma.

7. Sla de afbeelding op in het gewenste formaat en op de gewenste locatie.

Methode 4: Gebruik sneltoetsen voor specifieke screenshot functies

Windows heeft ook specifieke sneltoetsen voor verschillende soorten schermafbeeldingen. Hier zijn enkele veelgebruikte sneltoetsen:

1. Volledig scherm screenshot: Druk op de “Windows-toets” + “PrtScn”. De screenshot wordt automatisch opgeslagen in de map “Schermopnamen” in het “Afbeeldingen” bestand van je gebruikersmap.

2. Actieve vensters screenshot: Druk op “Alt” + “PrtScn” om alleen het actieve venster vast te leggen. De screenshot wordt automatisch naar het klembord gekopieerd.

3. Inkt naar scherm screenshot: Druk op de “Windows-toets” + de toets “W”. Hiermee wordt de ‘Inkt naar scherm’ functie geopend waarmee je op het scherm kunt tekenen of aantekeningen kunt maken. Je kunt vervolgens een screenshot van het getekende gebied maken.

4. Game screenshot: Als je een screenshot wilt maken van een game, druk dan op de “Windows-toets” + “Alt” + “PrtScn”. De screenshot wordt automatisch opgeslagen in de map “Schermopnamen” in het “Afbeeldingen” bestand van je gebruikersmap.

Methode 5: Gebruik externe software voor het maken van screenshots

Als je op zoek bent naar meer geavanceerde mogelijkheden voor het maken van schermafbeeldingen, zijn er tal van externe softwareprogramma’s beschikbaar die extra functies bieden. Hier zijn een paar populaire opties:

1. PicPick: Dit programma biedt een breed scala aan screenshot-tools en bewerkingsfuncties, zoals schermvastlegging, schermopname, kleurkiezer en meer.

2. Greenshot: Greenshot is een lichtgewicht screenshot-programma dat eenvoudig te gebruiken is en veel aanpassingsmogelijkheden biedt.

3. Snagit: Snagit is een krachtig screenshot-programma dat geavanceerde bewerkings- en annotatiefuncties biedt, evenals mogelijkheden voor het opnemen van schermvideo’s.

4. Lightshot: Lightshot is een eenvoudige screenshot-tool die snel en gemakkelijk te gebruiken is, met opties om direct delen en bewerken van je screenshots mogelijk te maken.

Tips en handige trucs voor het maken van screenshots op een HP

Hier zijn enkele handige tips en trucs om het maken van screenshots op je HP-computer nog gemakkelijker te maken:

1. Gebruik sneltoetsen: Sneltoetsen zijn snel en handig. Maak jezelf vertrouwd met de verschillende sneltoetsen die beschikbaar zijn om het maken van screenshots sneller te maken.

2. Gebruik bewerkingssoftware: Als je je schermafbeeldingen wilt bewerken voordat je ze opslaat of deelt, zorg er dan voor dat je een bewerkingsprogramma zoals Paint, Photoshop of een van de eerder genoemde externe softwareprogramma’s hebt geïnstalleerd.

3. Verklein de bestandsgrootte: Als je veel schermafbeeldingen maakt en je wilt ruimte op je harde schijf besparen, overweeg dan om de bestandsgrootte van je screenshots te verkleinen door afbeeldingscompressie toe te passen.

4. Leer meer over geavanceerde functies: Naast het maken van eenvoudige screenshots, kun je op je HP-computer mogelijk andere geavanceerde functies ontdekken, zoals het vastleggen van specifieke vensters, het maken van schermopnamen met audio of het opnemen van video’s van je scherm.

5. Gebruik cloudopslag: Als je schermafbeeldingen wilt delen, is het handig om gebruik te maken van een cloudopslagdienst zoals Google Drive, Dropbox of OneDrive. Hiermee kun je je screenshots gemakkelijk uploaden en delen met anderen.

Met deze tips en methoden kun je moeiteloos screenshots maken op je HP-computer. Of je nu technische problemen oplost, instructies deelt of gewoon leuke momenten wilt vastleggen, het maken van screenshots kan een waardevolle vaardigheid zijn. Veel succes en veel plezier met het maken van screenshots!

Categories: Aggregeren 15 Screenshot Maken Hp

How to screen shot on my HP laptop
How to screen shot on my HP laptop

Printscreen Hp Laptop Werkt Niet

Hoe Printscreen te gebruiken op een HP Laptop als het niet werkt

Introductie

Een veelvoorkomend probleem dat gebruikers van HP-laptops kunnen tegenkomen, is dat de printscreen-functie niet naar behoren werkt. Het is erg frustrerend als je belangrijke informatie wilt vastleggen via een schermafbeelding, maar het systeem reageert niet zoals verwacht.

In dit artikel zullen we dieper ingaan op het probleem van “printscreen hp laptop werkt niet” en verschillende oplossingen bieden om dit probleem op te lossen. We zullen ook enkele handige tips delen om schermafbeeldingen te maken op HP-laptops, zelfs als de printscreen-functie niet werkt.

## Het probleem begrijpen

Voordat we ingaan op de specifieke oplossingen, is het belangrijk om te begrijpen waarom de printscreen-functie mogelijk niet werkt op uw HP-laptop. Hier zijn enkele mogelijke oorzaken:

1. Ongeldige toetsencombinatie: De toetsencombinatie voor het maken van een printscreen kan variëren afhankelijk van het model van uw HP-laptop. Als u de verkeerde toetsencombinatie gebruikt, kan dit leiden tot het niet werken van de printscreen-functie.

2. Ontbrekende stuurprogramma’s: Soms kan het ontbreken van de juiste stuurprogramma’s de functionaliteit van de printscreen-knop beïnvloeden. Het is mogelijk dat u de nieuwste stuurprogramma’s moet installeren om het probleem op te lossen.

3. Problemen met systeeminstellingen: Als er problemen zijn met de systeeminstellingen, kan dit invloed hebben op de werking van de printscreen-functie. Het controleren en aanpassen van enkele instellingen kan het probleem mogelijk verhelpen.

Nu we een idee hebben van mogelijke oorzaken, laten we kijken naar enkele oplossingen om het probleem “printscreen hp laptop werkt niet” op te lossen.

## Oplossingen voor het probleem “printscreen hp laptop werkt niet”

1. Controleer de toetsencombinaties

De eerste stap is om de toetsencombinatie te controleren die u gebruikt om een schermafbeelding te maken op uw HP-laptop. In de meeste gevallen moet u de “Print Screen” -toets, vaak afgekort als “PrtSc” of “PrntScr”, indrukken. Afhankelijk van het model van uw laptop kan het nodig zijn om de “Fn” -toets in te drukken samen met de “Print Screen” -toets.

Het is ook mogelijk dat uw laptop een aparte toets heeft met het label “Screen Capture” of iets vergelijkbaars. Raadpleeg de handleiding van uw laptop of de ondersteuningswebsite van HP om de juiste toetsencombinatie te vinden.

2. Gebruik de Snipping Tool

Als de traditionele printscreen-functie niet werkt, kunt u de Snipping Tool gebruiken, een ingebouwde tool in Windows waarmee u gedeelten van uw scherm kunt vastleggen en opslaan als afbeeldingen. Om de Snipping Tool te openen, gaat u naar het Startmenu en zoekt u naar “Snipping Tool”. Klik erop om het programma te starten en gebruik het om schermafbeeldingen te maken.

3. Werk de stuurprogramma’s bij

Onjuiste of ontbrekende stuurprogramma’s kunnen problemen veroorzaken met de functionaliteit van de printscreen-functie. Om dit op te lossen, gaat u naar de officiële website van HP en downloadt u de nieuwste stuurprogramma’s voor uw laptopmodel. Installeer ze vervolgens op uw systeem en controleer of het probleem is opgelost.

4. Controleer de systeeminstellingen

Het is mogelijk dat sommige systeeminstellingen de werking van de printscreen-functie beïnvloeden. Volg deze stappen om de instellingen te controleren:

– Klik met de rechtermuisknop op het bureaublad en selecteer “Beeldscherminstellingen”.
– Scroll naar beneden en klik op “Geavanceerde beeldscherminstellingen”.
– Klik op “Adaptereigenschappen voor beeldscherm” en selecteer het tabblad “List”.
– Controleer of de optie “Gebruik hardwarematige grafische versnelling” is ingeschakeld. Als dit niet het geval is, schakel het dan in en klik op “Toepassen” en “OK”.

## Veelgestelde vragen (FAQ’s)

1. Wat moet ik doen als de printscreen-functie op mijn HP-laptop helemaal niet werkt?

Als de bovenstaande oplossingen niet werken en de printscreen-functie helemaal niet werkt, kunt u overwegen om een externe printscreen-programma te gebruiken. Er zijn veel gratis programma’s beschikbaar op internet die u kunt downloaden en installeren om schermafbeeldingen te maken.

2. Waar kan ik de nieuwste stuurprogramma’s voor mijn HP-laptop vinden?

U kunt de nieuwste stuurprogramma’s vinden op de officiële website van HP. Ga naar de supportpagina, zoek naar uw laptopmodel en download de nieuwste stuurprogramma’s voor het grafische systeem van uw laptop.

3. Kan ik schermafbeeldingen maken zonder de printscreen-functie te gebruiken?

Ja, zoals eerder vermeld, kunt u de Snipping Tool gebruiken om schermafbeeldingen te maken. Daarnaast zijn er ook externe printscreen-programma’s beschikbaar die u kunt downloaden en installeren om schermafbeeldingen te maken.

Conclusie

Het probleem “printscreen hp laptop werkt niet” kan frustrerend zijn, vooral als u regelmatig schermafbeeldingen moet maken. In dit artikel hebben we enkele mogelijke oplossingen geboden om dit probleem op te lossen. Probeer eerst de toetsencombinaties te controleren, gebruik indien nodig de Snipping Tool en werk uw stuurprogramma’s bij. Als het probleem aanhoudt, kunt u overwegen om externe printscreen-programma’s te gebruiken.

Onthoud dat het altijd raadzaam is om de nieuwste stuurprogramma’s te gebruiken en uw systeem regelmatig bij te werken om de beste prestaties te garanderen. Hopelijk helpt dit artikel u bij het oplossen van het probleem van de niet-werkende printscreen-functie op uw HP-laptop.

Screenshot Maken Hp Chromebook

Hoe een screenshot te maken op een HP Chromebook

Een screenshot maken op je HP Chromebook kan handig zijn om belangrijke informatie vast te leggen, een foutmelding te delen of gewoon om iets te bewaren voor later gebruik. In dit artikel leer je verschillende manieren om een screenshot te maken op een HP Chromebook. We zullen dieper ingaan op specifieke methoden en je stapsgewijze instructies geven. Volg gewoon de onderstaande stappen en je zult in een mum van tijd screenshots kunnen maken op je HP Chromebook!

Inhoudsopgave:
– Methode 1: Gebruik van toetsen
– Methode 2: Gebruik van de Chrome-extensie
– Methode 3: Gebruik van toetscombinaties
– Veelgestelde vragen

Methode 1: Gebruik van toetsen

De eerste methode om een screenshot te maken op je HP Chromebook is door gebruik te maken van specifieke toetsen op het toetsenbord. Volg de onderstaande stappen:

Stap 1: Zoek de ‘Ctrl’, ‘Shift’ en ‘Switch Window’ toetsen op je toetsenbord. De ‘Switch Window’ toets staat ook bekend als de ‘F5’ toets.

Stap 2: Druk op de ‘Ctrl’ en ‘Switch Window’ toetsen tegelijkertijd. Dit zal onmiddellijk een screenshot maken van het volledige scherm van je Chromebook.

Stap 3: Om alleen een gedeelte van het scherm vast te leggen, druk je op de ‘Ctrl’, ‘Shift’ en ‘Switch Window’ toetsen tegelijkertijd. Het scherm wordt vervaagd en je kunt klikken en slepen om het gewenste gedeelte te selecteren. Laat de muisknop los om de screenshot te nemen.

Stap 4: De genomen screenshot zal automatisch worden opgeslagen in de map ‘Downloads’ op je Chromebook.

Methode 2: Gebruik van de Chrome-extensie

Als je meer flexibiliteit en aanpassingsmogelijkheden wilt bij het maken van screenshots, kun je een Chrome-extensie gebruiken. Volg deze stappen om een Chrome-extensie te installeren en een screenshot te maken:

Stap 1: Open de Chrome Web Store door te klikken op de Chrome Web Store-app op je Chromebook of door naar de website te navigeren via de URL chrome.google.com/webstore.

Stap 2: Zoek naar een screenshot-extensie zoals “Lightshot” of “Awesome Screenshot”. Klik op de gewenste extensie om meer informatie te krijgen en de optie ‘Toevoegen aan Chrome’ te selecteren.

Stap 3: Klik op ‘Toevoegen aan Extensies’ om de extensie toe te voegen aan je Chromebook. Volg de instructies op het scherm om de installatie te voltooien.

Stap 4: Zodra de extensie is geïnstalleerd, zie je het pictogram ervan verschijnen in de rechterbovenhoek van je Chrome-browser. Klik op het pictogram om de extensie te openen.

Stap 5: Selecteer de gewenste optie, zoals het volledige scherm vastleggen, een gedeelte van het scherm vastleggen of zelfs annoteren op de screenshot. Klik op ‘Opslaan’ om de screenshot op te slaan op je lokale schijf.

Methode 3: Gebruik van toetscombinaties

Naast de bovengenoemde methoden kun je ook gebruikmaken van specifieke toetscombinaties om snel screenshots te maken op je HP Chromebook. Hier zijn enkele veelgebruikte toetscombinaties:

– Volledig scherm screenshot: Druk op de ‘Ctrl’ en ‘Switch Window’ toetsen samen.
– Gedeeltelijk scherm screenshot: Druk op de ‘Ctrl’, ‘Shift’ en ‘Switch Window’ toetsen samen. Selecteer het gewenste gedeelte van het scherm en laat de muisknop los om de screenshot te nemen.
– Actief venster screenshot: Druk op de ‘Ctrl’, ‘Shift’, ‘Switch Window’ en ‘Alt’ toetsen samen.

Veelgestelde vragen

1. Waar kan ik mijn screenshots vinden op mijn HP Chromebook?
– Alle gemaakte screenshots worden automatisch opgeslagen in de map ‘Downloads’ op je Chromebook.

2. Kan ik meerdere screenshots maken zonder telkens de Chrome-extensie te openen?
– Ja, je kunt meerdere screenshots maken zonder de Chrome-extensie opnieuw te openen. Nadat je een screenshot hebt gemaakt, kun je gewoon doorgaan met het maken van meer screenshots met behulp van dezelfde extensie.

3. Kan ik screenshots maken van specifieke vensters of tabbladen in plaats van het hele scherm?
– Ja, het is mogelijk om screenshots te maken van specifieke vensters of tabbladen op je HP Chromebook. Gebruik gewoon de toetscombinatie ‘Ctrl + Shift + Switch Window + Alt’ om een screenshot te maken van het actieve venster.

Conclusie

Het maken van screenshots op een HP Chromebook is eenvoudig en kan op verschillende manieren worden gedaan. Of je nu de standaardtoetsen, Chrome-extensies of specifieke toetscombinaties gebruikt, je zult in staat zijn om belangrijke informatie vast te leggen en te delen met anderen. Volg de bovenstaande stappen en ontdek welke methode het beste bij jou past. Veel plezier met het maken van screenshots op je HP Chromebook!

Bronnen:
– Cách để Chụp màn hình trên máy tính HP
– Een schermafbeelding maken op een HP computer
– 4 uitstekende en betrouwbare methoden om HP-laptops te …
– Hoe maak je een screenshot in Windows?
– Een screenshot maken op HP (volledig scherm / actieve …)
– Een screenshot maken op HP laptop en tablet Windows

Screenshot Hp Laptop Windows 10

Een Screenshot Maken op een HP Laptop met Windows 10

Als je een HP laptop hebt met Windows 10, dan wil je misschien weten hoe je eenvoudig een screenshot kunt maken. Een screenshot kan handig zijn als je een afbeelding of informatie wilt delen met anderen, een probleem met je laptop wilt laten zien aan de klantenservice, of gewoon wilt bewaren als referentiemateriaal. In dit artikel zullen we je verschillende methoden laten zien om een screenshot te maken op een HP laptop met Windows 10.

Methoden om een screenshot te maken op een HP laptop:

1. Methode 1: Gebruik de PrtScn-knop
– De PrtScn (Print Screen)-knop bevindt zich meestal bovenaan het toetsenbord, naast de functietoetsen.
– Druk eenvoudig op de PrtScn-knop om een screenshot te maken van het volledige scherm.
– Open vervolgens een afbeeldingsbewerkingsprogramma zoals Paint of Microsoft Word en plak de screenshot met behulp van de sneltoets “Ctrl + V” of via het menu “Bewerken – Plakken”. Sla ten slotte de afbeelding op.

2. Methode 2: Gebruik de Windows + PrtScn-knop
– Deze methode maakt ook een screenshot van het volledige scherm, maar slaat het automatisch op in de map “Afbeeldingen” op je computer.
– Houd de Windows-toets ingedrukt en druk op de PrtScn-knop.
– Ga naar de map “Afbeeldingen” en zoek naar de submap “Schermopnamen”. Daarin vind je de recent gemaakte screenshot als een afbeeldingsbestand.

3. Methode 3: Gebruik de Alt + PrtScn-knop
– Deze methode maakt een screenshot van het actieve venster op je laptop.
– Druk op de Alt-toets en houd deze ingedrukt terwijl je op de PrtScn-knop drukt.
– Plak de screenshot in een afbeeldingsbewerkingsprogramma of sla het direct op zoals eerder beschreven.

4. Methode 4: Gebruik de Knipprogramma-app
– Het Knipprogramma is een ingebouwde app in Windows 10 die meer geavanceerde mogelijkheden biedt voor screenshots.
– Zoek naar “Knipprogramma” in het Startmenu en open de app.
– Klik op “Nieuw” in het Knipprogramma-venster en selecteer het gewenste gebied op je scherm dat je wilt vastleggen.
– Je kunt ervoor kiezen om de screenshot in de app op te slaan, te bewerken of direct te delen via andere toepassingen.

FAQ:

Q1: Kan ik met deze methoden een screenshot maken van een specifiek gedeelte van het scherm?
A1: Ja, Methode 4, het gebruik van het Knipprogramma, biedt de mogelijkheid om een specifiek gebied te selecteren en vast te leggen.

Q2: Waar worden de screenshots opgeslagen als ik de Windows + PrtScn-knop gebruik?
A2: De screenshots worden automatisch opgeslagen in de map “Schermopnamen” binnen de map “Afbeeldingen” op je computer.

Q3: Kan ik de sneltoetsen wijzigen voor het maken van screenshots?
A3: Ja, je kunt de sneltoetsen aanpassen via de instellingen van je laptop. Ga naar “Instellingen” > “Toegankelijkheid” > “Toetsenbord” en scrol omlaag naar “Print Screen-sneltoets”.

Q4: Zijn er externe apps waarmee ik screenshots kan maken op mijn HP laptop?
A4: Ja, er zijn verschillende apps van derden beschikbaar die extra functies bieden voor het maken en bewerken van screenshots, zoals Lightshot, Snagit en Greenshot.

Q5: Kan ik screenshots maken van video’s of games die op mijn laptop worden afgespeeld?
A5: Ja, je kunt screenshots maken van video’s of games met behulp van de bovenstaande methoden. Zorg ervoor dat het scherm dat je wilt vastleggen zichtbaar is tijdens het maken van de screenshot.

Conclusie:

Het maken van een screenshot op een HP laptop met Windows 10 is een eenvoudige taak, dankzij de ingebouwde functionaliteit van het besturingssysteem. Door de PrtScn-knop te gebruiken, de Windows + PrtScn-knop, de Alt + PrtScn-knop of het Knipprogramma, kun je moeiteloos screenshots maken van het volledige scherm of specifieke vensters. Vergeet niet dat je ook externe apps kunt gebruiken voor meer geavanceerde mogelijkheden bij het maken en bewerken van screenshots.

Top 43 screenshot maken hp

4 Ways To Screenshot On Hp Laptop And Desktop Computer
4 Ways To Screenshot On Hp Laptop And Desktop Computer
Een Screenshot Maken Op Een Hp Computer - Wikihow
Een Screenshot Maken Op Een Hp Computer – Wikihow
5 Ways To Take A Screen Shot (Screen Capture) - Wikihow
5 Ways To Take A Screen Shot (Screen Capture) – Wikihow
5 Ways To Take A Screen Shot (Screen Capture) - Wikihow
5 Ways To Take A Screen Shot (Screen Capture) – Wikihow
How To Take Screenshot In Hp Laptop | How To Print Screen In Hp Elite Book  Laptop | Screenshot In Hp - Youtube
How To Take Screenshot In Hp Laptop | How To Print Screen In Hp Elite Book Laptop | Screenshot In Hp – Youtube
4 Ways To Screenshot On Hp Laptop And Desktop Computer
4 Ways To Screenshot On Hp Laptop And Desktop Computer

See more here: themtraicay.com

Learn more about the topic screenshot maken hp.

See more: https://themtraicay.com/category/eten-en/

Rate this post

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai.