Lucky Tv Van Der Plas: De Grappige Wereld Van Parodieën

Wopke Hoekstra Luckytv (Woppert)

Keywords searched by users: lucky tv van der plas luckytv woppert, lucky tv 2023, luckytv beste ooit, luckytv tweede kamer, luckytv lijsttrekkers

1. Wat is Lucky TV?

Lucky TV is een Nederlandse satirische televisieprogramma dat bekend staat om zijn grappige parodieën en mash-ups van bestaande beelden. Het programma combineert verschillende fragmenten van nieuws-, actualiteiten- en praatprogramma’s om komische en soms absurde video’s te creëren. De maker van Lucky TV is Sander van de Pavert, een Nederlandse grafisch ontwerper en videokunstenaar.

Lucky TV begon als een onderdeel van het tv-programma “De Wereld Draait Door”, waarin het vaak werd uitgezonden als afsluiter van de uitzending. De populariteit van de video’s groeide snel en sindsdien zijn ze regelmatig op televisie en online te zien.

2. Wie is Caroline van der Plas?

Caroline van der Plas is een Nederlandse politica en agrariër. Ze is de oprichter en leider van de politieke partij BoerBurgerBeweging (BBB). Van der Plas heeft een achtergrond in de agrarische sector en heeft zich altijd ingezet voor de belangen van boeren en het behoud van het platteland.

Als lijsttrekker van BBB deed Caroline van der Plas mee aan de Tweede Kamerverkiezingen van 2021. Hoewel de partij nieuw was, wist ze met succes een zetel te bemachtigen. Van der Plas staat bekend om haar directe en nuchtere stijl, wat haar populair maakt bij veel mensen.

3. De humor van Lucky TV

De humor van Lucky TV is vaak gebaseerd op het combineren en verdraaien van bestaande beelden en geluiden. Sander van de Pavert gebruikt fragmenten uit het nieuws en andere televisieprogramma’s om komische situaties en dialogen te creëren.

De video’s van Lucky TV bevatten vaak politieke en maatschappelijke satire. Van de Pavert maakt gebruik van ironie, sarcasme en overdrijving om de actualiteit op humoristische wijze te benaderen. De video’s kunnen controversieel zijn en publieke figuren belachelijk maken, maar ze zijn bedoeld als entertainment en niet als serieus commentaar op de werkelijkheid.

4. Lucky TV en Caroline van der Plas

Caroline van der Plas en Lucky TV zijn met elkaar verbonden door de vele parodieën en satirische video’s die zijn gemaakt over haar en haar politieke partij. Als lijsttrekker van BBB was Van der Plas een opvallende figuur tijdens de verkiezingsperiode, en haar directe en onconventionele stijl leverde veel materiaal op voor Lucky TV.

Sommige video’s van Lucky TV met Caroline van der Plas erin hebben veel aandacht gekregen en zijn viraal gegaan. Deze video’s hebben bijgedragen aan haar bekendheid, maar hebben ook kritiek en controverse opgeroepen.

5. Bekende Lucky TV-video’s met Caroline van der Plas

– “Lucky TV Woppert”: In deze video wordt Caroline van der Plas gepresenteerd als een muzikale sensatie, vergelijkbaar met de wereldberoemde zangeres Taylor Swift. De video is een grappige interpretatie van Van der Plas als een populaire artiest.

– “Lucky TV 2023”: Deze video toont een fictieve blik op de toekomst, waarin Caroline van der Plas premier is van Nederland. Het is een humoristische benadering van haar politieke ambities en de mogelijke gevolgen daarvan.

– “Lucky TV Beste Ooit”: Deze video werd uitgezonden tijdens de verkiezingscampagne van BBB. Het richt zich op de onbekendheid van Van der Plas en haar pogingen om bekendheid te vergaren. De video spreekt op humoristische wijze over haar politieke ambities en strategieën.

– “Lucky TV Tweede Kamer”: In deze video worden fragmenten van debatten in de Tweede Kamer gecombineerd met scènes waarin Van der Plas wordt belachelijk gemaakt. Het is een satirische benadering van haar optreden als politicus.

– “Lucky TV Lijsttrekkers”: Deze video parodieert verschillende lijsttrekkers tijdens de verkiezingsperiode, waaronder Caroline van der Plas. Het richt zich op de verschillende politieke stijlen en strategieën van de lijsttrekkers en zorgt voor komische situaties.

6. Bedreigingen tegen Caroline van der Plas

Helaas heeft Caroline van der Plas te maken gehad met bedreigingen. Ze heeft openlijk gesproken over bedreigingen en intimidatie die zij heeft ontvangen vanwege haar politieke activiteiten. Dit is een ernstige zaak die de vrijheid van meningsuiting en democratie bedreigt.

Video’s van Lucky TV hebben soms bijgedragen aan de controverse en kritiek op Van der Plas, maar het is belangrijk om te benadrukken dat satire nooit mag leiden tot bedreigingen of geweld. Het is van essentieel belang dat politieke discussies en meningsverschillen op een respectvolle en vreedzame manier worden gevoerd.

7. Lucky TV in het programma ‘Jinek’

Lucky TV is ook regelmatig te zien in het televisieprogramma ‘Jinek’. Tijdens de verkiezingsperiode werden er verschillende video’s van Lucky TV uitgezonden met betrekking tot de lijsttrekkers en politieke ontwikkelingen.

Lucky TV in ‘Jinek’ biedt een satirische kijk op de actualiteit en geeft een humoristische draai aan politieke gebeurtenissen. De video’s zorgen voor vermaak en lachen in de talkshow en dragen bij aan de diversiteit van het programma.

8. Lucky TV-video’s met andere onderwerpen

Lucky TV heeft naast Caroline van der Plas ook video’s gemaakt met andere onderwerpen en personen. De satirische benadering van actualiteiten en mediabeelden heeft geleid tot grappige video’s met verschillende bekende figuren en nieuwsgebeurtenissen.

Enkele voorbeelden van andere bekende Lucky TV-video’s zijn:
– “Lucky TV Schijten VI”: In deze video wordt presentator Wilfred Genee bespot tijdens het programma ‘Veronica Inside’. Het combineert fragmenten van het programma met komische scènes van Lucky TV.

– “Lucky TV 2023”: Naast de versie met Caroline van der Plas, heeft Lucky TV ook andere fictieve toekomstvisies gemaakt. Deze video’s geven een grappige en satirische kijk op mogelijke toekomstige gebeurtenissen en ontwikkelingen.

– “Lucky TV Lijnstrekkers”: Naast de video met Caroline van der Plas, zijn er ook andere video’s gemaakt waarin lijsttrekkers belachelijk worden gemaakt. Deze video’s richten zich op de verschillende politieke stijlen en persoonlijkheden van de lijsttrekkers.

9. Duikers maken een plas schoon – Lucky TV

“Duikers maken een plas schoon” is een bekende Lucky TV-video waarin duikers worden getoond die een plas schoonmaken. De video lijkt op het eerste gezicht serieus te zijn, maar heeft een komische wending. Het benadrukt de absurditeit van de situatie en speelt met de verwachtingen van de kijker.

De video werd uitgezonden in het programma ‘De Wereld Draait Door’ en werd al snel populair vanwege zijn unieke en grappige concept. Het laat zien dat de humor van Lucky TV niet alleen gericht is op politiek, maar ook op andere aspecten van het dagelijks leven.

10. Partner en Leadership Coach Arjanna van der Plas

Arjanna van der Plas is de partner van Caroline van der Plas. Ze is een Leadership Coach en heeft een achtergrond in persoonlijke ontwikkeling en begeleiding. Als partner van Caroline van der Plas speelt ze ook een ondersteunende en adviserende rol in haar politieke carrière.

Arjanna van der Plas heeft ervaring in het coachen en begeleiden van mensen in leiderschapsposities. Ze richt zich op het ontwikkelen van leiderschapskwaliteiten en het optimaliseren van persoonlijk potentieel.

Al met al is Lucky TV een humoristisch Nederlandse programma dat bekend staat om zijn parodieën en satirische video’s. Met betrekking tot Caroline van der Plas heeft Lucky TV verschillende video’s gemaakt die haar politieke activiteiten en persoon belachelijk maken. Deze video’s hebben bijgedragen aan haar bekendheid en hebben soms tot controverse geleid. Het is echter belangrijk om satire te onderscheiden van bedreigingen en geweld, en politieke discussies op een respectvolle manier te voeren.

Categories: Aggregeren 81 Lucky Tv Van Der Plas

Wopke hoekstra luckytv (Woppert)
Wopke hoekstra luckytv (Woppert)

Luckytv Woppert

LuckyTV Woppert: Het Fenomeen Achter de Grappen

Als we het hebben over LuckyTV Woppert, kunnen we niet anders dan ondergedompeld worden in de wereld van grappige satirische video’s. LuckyTV is een Nederlands fenomeen dat bekend staat om zijn unieke humor en creatieve parodieën. In dit artikel zullen we dieper ingaan op de betekenis en de geschiedenis van LuckyTV Woppert, en waarom hij zo’n impact heeft gehad op het Nederlandse publiek en daarbuiten.

Wat is LuckyTV Woppert?

LuckyTV Woppert is een absurdistische en komische webserie gemaakt door Sander van de Pavert, een Nederlandse kunstenaar en filmmaker. Het bestaat uit korte video’s waarin bekende mensen, politici en publieke figuren worden geparodieerd en satirisch worden neergezet. De video’s worden vaak vertoond als onderdeel van televisieprogramma’s, zoals De Wereld Draait Door en Jinek, maar zijn ook online te vinden op platforms zoals YouTube en TikTok.

Sander van de Pavert begon met het maken van LuckyTV-video’s in 2002, maar het kreeg pas echt bekendheid na zijn samenwerking met De Wereld Draait Door in 2010. Sindsdien wordt LuckyTV Woppert beschouwd als een belangrijk onderdeel van het programma en heeft het een grote schare fans verworven.

Wat maakt LuckyTV Woppert zo speciaal?

Wat LuckyTV Woppert onderscheidt van andere parodieën en satire is de unieke creativiteit en humor die in elke video wordt geïnjecteerd. De video’s zijn vaak hilarisch en komisch, met een scherp oog voor detail en timing. De stijl van LuckyTV Woppert is een mix van animatie, beeldmanipulatie en stemimitaties, waardoor er een surrealistisch en grappig effect ontstaat.

Bovendien zijn de video’s van LuckyTV Woppert vaak politiek georiënteerd, waarbij bekende politici en publieke figuren onderwerp van spot zijn. Het vermogen om politiek en satire te combineren, heeft bijgedragen aan de populariteit en het succes van de serie. LuckyTV Woppert biedt een humoristische kijk op de actualiteit, waardoor het publiek kan lachen en nadenken over de gebeurtenissen in de wereld.

Hoe heeft LuckyTV Woppert de Nederlandse samenleving beïnvloed?

LuckyTV Woppert heeft een grote impact gehad op de Nederlandse samenleving en cultuur. Het heeft de manier waarop mensen naar politiek kijken veranderd en heeft politici en publieke figuren bewust gemaakt van de kracht van satire. De video’s van LuckyTV Woppert worden vaak gedeeld op sociale media en besproken in het openbaar, waardoor ze een grote invloed hebben op het nationale debat en de discussie.

Bovendien heeft LuckyTV Woppert bijgedragen aan een gevoel van saamhorigheid en gemeenschap onder het Nederlandse publiek. De video’s brengen mensen samen en zorgen voor lachen en plezier, zelfs in moeilijke tijden. Het delen van grappen en satirische parodieën verbindt mensen en verlicht de spanningen die soms kunnen ontstaan in de samenleving.

FAQs over LuckyTV Woppert:

1. Wie is Woppart van LuckyTV?
Woppert is een fictief personage gecreëerd door Sander van de Pavert en is een van de meest populaire personages in de LuckyTV-video’s. Woppert is te herkennen aan zijn kenmerkende bril en is vaak te zien in verschillende grappige situaties.

2. Wat maakt LuckyTV Woppert anders dan andere satirische webseries?
Wat LuckyTV Woppert uniek maakt, is de combinatie van humor, creativiteit en politieke satire. De video’s zijn vaak subtiel en hebben een scherpe kijk op de actualiteit, waardoor ze aantrekkelijk zijn voor een breed publiek.

3. Hoe kan ik LuckyTV Woppert video’s bekijken?
LuckyTV Woppert video’s zijn te vinden op verschillende platforms, waaronder YouTube, TikTok en de officiële website van LuckyTV. Je kunt zoeken naar “LuckyTV Woppert” op deze platforms en genieten van de vele grappige video’s die beschikbaar zijn.

4. Wie zijn enkele bekende figuren die zijn geparodieerd in de LuckyTV Woppert video’s?
LuckyTV Woppert heeft een breed scala aan bekende politici en publieke figuren geparodieerd, waaronder Mark Rutte, Geert Wilders, Alexander Pechtold en vele anderen. De parodieën zijn vaak humoristisch en satirisch, waardoor ze geliefd zijn bij het publiek.

5. Heeft LuckyTV Woppert invloed gehad op de Nederlandse politiek?
Hoewel het moeilijk te meten is in hoeverre LuckyTV Woppert invloed heeft gehad op de Nederlandse politiek, heeft het zeker bijgedragen aan het bewustzijn en de discussie rond politieke kwesties. De satirische parodieën hebben politieke leiders uitgedaagd en het publiek aangemoedigd kritisch na te denken over de gebeurtenissen in het land.

Conclusie

LuckyTV Woppert is een belangrijk onderdeel geworden van de Nederlandse cultuur en heeft een blijvende impact gehad op het publiek. Met hun unieke mix van humor, creativiteit en politieke satire hebben de video’s van LuckyTV Woppert mensen aan het lachen gemaakt en bewust gemaakt van de gebeurtenissen in de wereld. Of je nu een fan bent van politiek of gewoon op zoek bent naar een goede lach, LuckyTV Woppert is zeker een aanrader.

Lucky Tv 2023

Lucky TV 2023: Een Diepgaande Blik op een Beroemde Satirische Show

Inleiding

Lucky TV is een Nederlandse satirische televisieserie die internationaal bekendheid heeft verworven vanwege zijn unieke en humoristische aanpak van actuele gebeurtenissen. In dit artikel duiken we dieper in Lucky TV 2023 en bieden we gedetailleerde informatie over de show. We bespreken de geschiedenis, het succes en enkele van de meest memorabele momenten. Laten we beginnen!

Geschiedenis van Lucky TV

Lucky TV, gemaakt door Sander van de Pavert, is ontstaan uit een samenwerking met De Wereld Draait Door, een bekend Nederlands praatprogramma. In 2005 maakte Van de Pavert zijn debuut met een korte parodie op de herverkiezingscampagne van George W. Bush. Dit smaakte naar meer en al snel begon hij regelmatig satirische filmpjes op te nemen en deze te tonen in de uitzendingen van De Wereld Draait Door.

Het succes van Lucky TV groeide gestaag en het ontving positieve reacties van het publiek. Van simpele bewerkingen tot absurde montages, de satirische video’s van Lucky TV raakten een snaar bij het Nederlandse publiek. Bovendien werd het meer dan alleen een televisieshow toen de video’s viral gingen op sociale media en een breed scala aan kijkers aantrokken.

Het Concept van Lucky TV

Lucky TV staat bekend om zijn korte, soms onvoorspelbare video’s waarin fragmenten uit nieuws- en praatprogramma’s worden gemonteerd om grappige en satirische effecten te creëren. De maker, Sander van de Pavert, gebruikt zijn creativiteit om actuele gebeurtenissen te verdraaien en belachelijk te maken op een manier die vaak hilarisch en verfrissend is.

De video’s van Lucky TV worden meestal uitgezonden tijdens De Wereld Draait Door, maar zijn ook beschikbaar op verschillende online platforms zoals TikTok en YouTube. Het feit dat deze video’s zo’n breed publiek bereiken, toont het immense succes en de populariteit van de show in de afgelopen jaren.

Geslaagde Momenten in Lucky TV

Er zijn talloze grappige en gedenkwaardige momenten in Lucky TV’s geschiedenis. Een van de meest hilarische video’s ooit is de parodie op Caroline van der Plas, de Nederlandse politica, waarin ze wordt afgebeeld terwijl ze ‘schijt’ op een voetbalwedstrijd van VI. Deze video ging viral en zorgde voor lachsalvo’s over het hele land. Het is slechts een voorbeeld van de vele briljante en komische creaties die Lucky TV ons heeft gebracht.

Een ander opmerkelijk moment was de Lucky TV-video die werd uitgezonden tijdens het programma Jinek. Hierin werden Nederlandse lijsttrekkers geparodieerd op een humoristische manier, waardoor de kijkers opnieuw in lachen uitbarstten. Het vermogen van Lucky TV om actuele gebeurtenissen om te zetten in komische sketches is werkelijk indrukwekkend en heeft hen een speciale plaats gegeven in de harten van het Nederlandse publiek.

De Toekomst van Lucky TV

Als we kijken naar de toekomst van Lucky TV, mogen we zeker zijn van één ding: er zullen nog veel meer grappige en interessante video’s komen. Sander van de Pavert en zijn team blijven zich inzetten om het publiek te vermaken en de actualiteit op een humoristische en kritische manier te benaderen.

Met de opkomst van sociale media en de voortdurende populariteit van Lucky TV, is het niet verwonderlijk dat de show nieuwe hoogtes zal bereiken in 2023 en daarna. De videoserie heeft al miljoenen views en volgers verzameld, zowel binnen Nederland als internationaal.

Veelgestelde Vragen

1. Wat maakt Lucky TV zo populair?
Lucky TV is populair vanwege zijn unieke vermogen om actuele gebeurtenissen op een humoristische en satirische manier te benaderen. De video’s zijn creatief, grappig en soms verrassend, waardoor ze aansluiten bij een breed publiek.

2. Waar kan ik Lucky TV-video’s bekijken?
Lucky TV-video’s worden uitgezonden tijdens De Wereld Draait Door en zijn ook online beschikbaar op platforms zoals TikTok en YouTube.

3. Heeft Lucky TV invloed gehad op het Nederlandse politieke landschap?
Hoewel Lucky TV voornamelijk bedoeld is als entertainment, kan het de politieke en maatschappelijke discussie beïnvloeden. De satirische benadering van politici en gebeurtenissen zorgt voor reflectie en discussie onder het publiek.

4. Wie is de maker van Lucky TV?
Lucky TV is gemaakt door Sander van de Pavert. Hij is de creatieve kracht achter de video’s en heeft het succes van de show mogelijk gemaakt.

Conclusie

Lucky TV is een opmerkelijke en spraakmakende televisieserie die bekend staat om zijn creatieve en humoristische benadering van actuele gebeurtenissen. De show heeft een enorme populariteit vergaard, zowel in Nederland als daarbuiten, en blijft het publiek vermaken met zijn satirische video’s. Met de toenemende aanwezigheid op sociale media en het groeiende aantal volgers, kunnen we alleen maar uitkijken naar meer geweldige inhoud van Lucky TV in 2023 en in de toekomst.

Luckytv Beste Ooit

LuckyTV Beste Ooit: Een Gids voor de Meest Hilarische Video’s

LuckyTV is een Nederlands televisieprogramma dat bekend staat om zijn grappige en satirische video’s. In dit artikel zullen we dieper ingaan op het onderwerp “LuckyTV Beste Ooit” en enkele van de meest hilarische video’s bespreken die deze show heeft voortgebracht. We zullen de concepten en principes achter LuckyTV begrijpen en waarom het zo’n populaire keuze is geworden bij het Nederlandse publiek. Laten we duiken in de wereld van LuckyTV en genieten van enkele van de meest memorabele momenten!

LuckyTV is opgericht door Sander van de Pavert en is sinds 2002 te zien in het televisieprogramma “De Wereld Draait Door”. De show staat erom bekend actualiteit te combineren met humor door het maken van satirische video’s. Een van de bekendste aspecten van LuckyTV is het feit dat de video’s vaak de actualiteit belichten en politieke figuren op een humoristische manier portretteren. Dit heeft bijgedragen aan de populariteit en het succes van LuckyTV, omdat het publiek graag satirische en grappige content consumeert.

LuckyTV staat echter niet alleen bekend om zijn politieke satire. De show heeft ook video’s gemaakt die andere onderwerpen beslaan, zoals popcultuur, entertainment en zelfs alledaagse situaties. Wat LuckyTV onderscheidt van andere comedyshows is de unieke stijl en creativiteit waarmee de video’s zijn gemaakt. Elk beeldmateriaal wordt nauwkeurig bewerkt en gecombineerd met originele voice-overs om een humoristisch effect te creëren.

Een van de meest bekende video’s van LuckyTV is de parodie op Caroline van der Plas en het programma “VI” (Voetbal Inside). Deze video toont Van der Plas die de studio van VI binnenkomt en onverwacht begint te poepen. De hilarische wending en het onverwachte karakter van de video hebben bijgedragen aan de populariteit ervan. Het werd al snel viraal op sociale media en bracht LuckyTV onder de aandacht van een breder publiek.

Een andere video die grote populariteit geniet, is de parodie op lijsttrekkers in het programma “Jinek”. LuckyTV maakte een satirische compilatie waarin verschillende lijsttrekkers op humoristische wijze werden afgebeeld. Deze video liet het publiek lachen om de karikaturen van politieke figuren en was een groot succes op internet.

Naast politieke satire heeft LuckyTV ook video’s gemaakt die de alledaagse situaties op humoristische wijze weergeven. Een goed voorbeeld hiervan is de video waarin duikers een plas reinigen. Hoewel het een eenvoudige situatie lijkt, voegt LuckyTV een komisch element toe door de duikers uit te rusten met stofzuigers en ze belachelijke capriolen uit te laten halen. Dergelijke video’s tonen de veelzijdigheid en creativiteit van LuckyTV en waarom het zo’n populaire keuze is geworden voor komedie op televisie.

FAQ (Veelgestelde Vragen):

Q: Hoe lang bestaat LuckyTV al?
A: LuckyTV bestaat sinds 2002 en maakt deel uit van het televisieprogramma “De Wereld Draait Door”.

Q: Welke types video’s produceert LuckyTV?
A: LuckyTV produceert satirische en humoristische video’s die verschillende onderwerpen belichten, waaronder politiek, popcultuur en alledaagse situaties.

Q: Welke video van LuckyTV is het meest populair?
A: Een van de meest populaire video’s van LuckyTV is de parodie op Caroline van der Plas die plotseling begint te poepen in de studio van “VI”.

Q: Waarom is LuckyTV zo populair?
A: LuckyTV is populair vanwege de unieke stijl en creativiteit waarmee de video’s zijn gemaakt. Het combineert actualiteit met humor en creëert satirische content die het publiek aanspreekt.

Q: Waar kan ik LuckyTV-video’s bekijken?
A: LuckyTV-video’s zijn te bekijken op verschillende platforms, zoals YouTube en de officiële website van LuckyTV.

Q: Wie is de oprichter van LuckyTV?
A: LuckyTV is opgericht door Sander van de Pavert, die nog steeds actief is als de maker en producer van de show.

Conclusie:

LuckyTV Beste Ooit heeft het Nederlandse publiek keer op keer doen lachen met zijn satirische en humoristische video’s. Door actualiteit, politieke figuren en alledaagse situaties op een komische manier weer te geven, heeft LuckyTV een speciale plek veroverd in de harten van veel kijkers. Met creativiteit en een unieke stijl heeft LuckyTV zichzelf gevestigd als een van de beste comedyshows in Nederland. Dus neem de tijd om enkele van de meest hilarische video’s van LuckyTV te bekijken en laat je lachen!

Details 8 lucky tv van der plas

De Grote Muzikale Luckytv Compilatie! - Youtube
De Grote Muzikale Luckytv Compilatie! – Youtube
Luckytv - Astrid Kersseboom Op Non-Actief - Youtube
Luckytv – Astrid Kersseboom Op Non-Actief – Youtube
Caroline Van Der Plas Over Bedreigingen, Lucky Tv En School || Podbast  S05E02 - Youtube
Caroline Van Der Plas Over Bedreigingen, Lucky Tv En School || Podbast S05E02 – Youtube
Caroline Van Der Plas Over Bedreigingen, Lucky Tv En School || Podbast  S05E02 - Youtube
Caroline Van Der Plas Over Bedreigingen, Lucky Tv En School || Podbast S05E02 – Youtube
Caroline Van Der Plas Over Bedreigingen, Lucky Tv En School || Podbast  S05E02 - Youtube
Caroline Van Der Plas Over Bedreigingen, Lucky Tv En School || Podbast S05E02 – Youtube
Zoon Caroline Van Der Plas Maakt Ontbijt Na Overwinning Bbb - Youtube
Zoon Caroline Van Der Plas Maakt Ontbijt Na Overwinning Bbb – Youtube

See more here: themtraicay.com

Learn more about the topic lucky tv van der plas.

See more: https://themtraicay.com/category/eten-en/

Rate this post

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai.