herluf trolles gade 28

De fleste københavnere og besøgende i byen vil være velkendt med den livlige og trendy bydel Vesterbro. Her findes en række af fantastiske caféer og restauranter, utrolige boutiquer, kunstgallerier og cozy parker. Herluf Trolles Gade 28 er en af de idylliske gader i Vesterbro, og her finder man en imponerende bygning, der har en rig historie.

Bygningen som engang var hjemsted for tæppefirmaet Halvorsen og Larsen, er nu en lejlighedsejendom, som byder på en kombination af moderne funktionelle lejligheder og originale features fra bygningens industrielle fortid.

Historie

Bygningen blev bygget i 1898 af den danske arkitekt Axel Berg. Dengang var bygningen hjemsted for tæppefabrikken Halvorsen og Larsen, også kendt som “H&L”.

Beliggenhed

Herluf Trolles Gade 28 er beliggende i hjertet af Vesterbro og er en dele af en lille gade, som er kendt for sit grønne område, Herluf Trolles Have. Gaden er en af de mest eftertragtede adresser i København.

Lejligheder

Lejlighederne i Herluf Trolles Gade 28 har en unik karakter, hvor den industrielle fortid smelter sammen med moderne arkitektur og design. Alle lejligheder har store panoramavinduer, som giver et fantastisk lysindfald og viser en fantastisk udsigt af Vesterbros unikke skyline. Lejlighederne har også originale detaljer som f.eks. de oprindelige bjælkelag og var diamanter på ene tidspunkt i bygningens industrielle fortid.

Lejlighederne er udstyret til at give en afslappende og tilbageholdt livsstil. Det store badeværelse er udstyret med moderne faciliteter, mens lejlighederne er udstyret med køkken faciliteter fra en af ​​verdens mest velrenommerede producenter, Smeg.

Den unikke kombination af industrielle og moderne træk er også synligt i de fællesområder, hvor bygningen imponerer med sin enestående arkitektur og design.

Spørgsmål og Svar

Hvad er historien bag Herluf Trolles Gade 28?

Herluf Trolles Gade 28 har en rig historie og blev oprindeligt bygget i 1898 som H&L – Halvorsen og Larsens tæppefabrik.

Hvad er beliggenheden af Herluf Trolles Gade 28?

Herluf Trolles Gade 28 er beliggende i hjertet af Vesterbro, som er en af de mest eftertragtede områder i København.

Hvad er gennemsnitsstørrelsen af lejlighederne i Herluf Trolles Gade 28?

Lejlighederne i Herluf Trolles Gade 28 varierer i størrelse fra 57 kvadratmeter til 118 kvadratmeter.

Hvad er udsigten fra lejlighederne?

Lejlighederne har store panoramavinduer, der giver en fantastisk udsigt over Vesterbros unikke skyline.

Hvad er karakteristikken ved lejlighederne i Herluf Trolles Gade 28?

Lejlighederne i Herluf Trolles Gade 28 har en kombination af den industrielle fortid og moderne design, hvor alle lejligheder har store panoramavinduer og originale detaljer, som for eksempel de oprindelige bjælkelag.

Hvad er anbefalingen til spisesteder i nærheden af Herluf Trolles Gade 28?

Herluf Trolles Gade 28 ligger lige ved siden af ​​en af ​​Københavns mest trendy områder, og man finder en række af anerkendte restauranter og barer inden for en 5 minutters gåtur fra lejlighederne.

Hvad er priserne for lejlighederne i Herluf Trolles Gade 28?

Priserne for lejlighederne i Herluf Trolles Gade 28 varierer afhængigt af størrelse og udstyr, hvor de mindste lejligheder starter fra 3.595.000 kr.

Er der parkeringsmuligheder i nærheden af Herluf Trolles Gade 28?

Ja, der er en række parkeringsmuligheder i nærheden af ​​Herluf Trolles Gade 28, som dog kræver betaling.

Er der offentlig transport i nærheden af Herluf Trolles Gade 28?

Herluf Trolles Gade 28 ligger tæt på Vesterport Station, som har adgang til både S-train og regionaltoget.

Konklusion

Herluf Trolles Gade 28 er et utroligt imponerende ejendomskompleks, som har en kombination af industrielle træk og modernitet i designet. Beliggende i hjertet af Vesterbro, er det en af de mest eftertragtede adresser i København. Lejlighederne i bygningen er funktionelle og moderne og er udstyret med alle nødvendige faciliteter, som vil gøre hverdagen til en uforglemmelig oplevelse.

Søgeord søgt af brugere:

Se videoen om “herluf trolles gade 28”

WORLD FIRST +28 Tol’Dagor | Nerftank – Protection Warrior POV

se mere: themtraicay.com

Billeder relateret til herluf trolles gade 28

WORLD FIRST +28 Tol'Dagor | Nerftank - Protection Warrior POV
WORLD FIRST +28 Tol’Dagor | Nerftank – Protection Warrior POV

Du kan se flere oplysninger om herluf trolles gade 28 her.

Se mere information her: themtraicay.com/category/blog

så du har læst emneartiklen herluf trolles gade 28. Hvis du fandt denne artikel nyttig, så del den med andre. Mange tak.

Kilde: Top 75 herluf trolles gade 28

Rate this post

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai.