harrison ford ny film

Den amerikanske skuespiller Harrison Ford er kendt verden over for sine ikoniske roller i film som “Indiana Jones” og “Star Wars”. Men Ford har også filmet flere film i New York City.

En af hans mest berømte film i The Big Apple er “Working Girl” fra 1988, hvor han spiller sammen med Melanie Griffith og Sigourney Weaver. Filmen følger Tess McGill (Griffith), en ambitiøs sekretær i New York City, der drømmer om at blive en topchef i erhvervslivet. Da hendes chef, spillet af Weaver, bliver syg, griber Tess chancen og tager hendes plads. Harrison Ford spiller Jack Trainer, en charmerende leder i samme firma, som hjælper Tess med at navigere i forretningsverdenen.

“Working Girl” blev for det meste filmet i forskellige dele af New York City, herunder Wall Street, Financial District og Staten Island Ferry. Filmen er stadig populær i dag og anses for at være en klassisk New York City-komedie.

En anden Harrison Ford-film, der blev filmet i New York, er “Presumed Innocent” fra 1990. I denne retssagsthriller spiller Ford en anklager, der bliver beskyldt for mordet på sin kollega og elskerinde. Filmen blev filmet i forskellige dele af New York City, herunder retsbygninger i Lower Manhattan og Greenwich Village.

Ford har også filmet en lille rolle i Woody Allens “Everyone Says I Love You” fra 1996. Filmen er en romantisk musikalsk komedie, der foregår i New York City og Paris. Ford spiller en velhavende forretningsmand, der forsøger at vinde tilbage sin ekskone.

En af de mest bemærkelsesværdige Harrison Ford-filmoptagelser i New York var “Regarding Henry” fra 1991. I denne drama spiller Ford en advokat, der efter at have været involveret i en skudepisode gennemgår en lang opsving og lærer at leve sit liv på en helt ny måde. Filmen blev filmet i forskellige dele af New York City, herunder Central Park, Brooklyn Bridge og Upper West Side.

Harrison Ford har også filmet nogle scener til sin rolle som Han Solo i “Star Wars: The Force Awakens” i New York City. Filmen, der blev frigivet i 2015, blev filmet i forskellige dele af byen, herunder Brooklyn, Long Island og Manhattan.

FAQs:
1. Hvor mange film har Harrison Ford filmet i New York?
– Ford har filmet mindst fem film i New York City.
2. Er “Working Girl” stadig populær i dag?
– Ja, “Working Girl” er stadig populær og betragtes som en klassisk komedie, der foregår i New York City.
3. Hvor blev “Presumed Innocent” filmet?
– “Presumed Innocent” blev filmet i forskellige dele af New York City, herunder retsbygninger i Lower Manhattan og Greenwich Village.
4. Hvilken rolle spiller Harrison Ford i “Everyone Says I Love You”?
– Ford spiller en velhavende forretningsmand, der forsøger at vinde tilbage sin ekskone.
5. Hvilke New York City-steder blev brugt i “Regarding Henry”?
– Filmen blev filmet i forskellige dele af New York City, herunder Central Park, Brooklyn Bridge og Upper West Side.
6. Hvilken nyere film har Harrison Ford filmet scener til i New York City?
– Ford har filmet nogle scener til sin rolle som Han Solo i “Star Wars: The Force Awakens” i New York City.

Søgeord søgt af brugere: Harrison Ford Oscar

Se videoen om “harrison ford ny film”

Indiana Jones 5 The Dial of Destiny – NEW TRAILER (2023) Harrison Ford Movie | Lucasfilm & Disney+

se mere: themtraicay.com

Billeder relateret til harrison ford ny film

Indiana Jones 5 The Dial of Destiny – NEW TRAILER (2023) Harrison Ford Movie | Lucasfilm & Disney+
Indiana Jones 5 The Dial of Destiny – NEW TRAILER (2023) Harrison Ford Movie | Lucasfilm & Disney+

Harrison Ford Oscar

Harrison Ford Oscar

Den legendariske skuespiller, Harrison Ford, er kendt for sin ikoniske rolle i Star Wars og Indiana Jones. Selvom han har haft en lang karriere og spillet mange bemærkelsesværdige roller, har han aldrig vundet en Oscar.

Ikke desto mindre har Harrison Ford haft en betydelig indflydelse på filmindustrien og har modtaget mange priser og anerkendelser for sit arbejde. Lad os tage et kig på hans karriere og hvorfor han stadig ikke har vundet en Oscar.

Karriere

Harrison Ford blev født den 13. juli 1942 i Chicago, Illinois, USA. Efter at have studeret engelsk og filosofi på Ripon College, begyndte han at arbejde som sneaker designer og maler, mens han også arbejdede som skuespiller i teaterproduktioner i Los Angeles.

Ford fik sit første store gennembrud, da han spillede Han Solo i Star Wars i 1977. Han fortsatte med at spille rollen i to efterfølgende Star Wars-film. Han gjorde sig også bemærket i 1981-filmen Raiders of the Lost Ark, hvor han spillede den ikoniske rolle som Indiana Jones.

Fra Star Wars og Indiana Jones fulgte flere bemærkelsesværdige roller, herunder Blade Runner (1982), Witness (1985) og The Fugitive (1993). Ford var også med i flere dramaer, herunder Age of Adaline (2015) og Call of the Wild (2020).

Priser og nomineringer

Harrison Ford har modtaget mange priser og nomineringer for sit arbejde som skuespiller. Han har vundet en Emmy award for sin præstation i The Voice of Diseny i 2009 og en Golden Globe for sin rolle i The Fugitive i 1994.

Ford har også modtaget fire nomineringer til en Oscar i løbet af sin karriere.

Den første nominering var i 1986 for hans rolle i The Witness. Han blev nomineret til Bedste Mandlige Skuespiller, men tabte til William Hurt for sin præstation i Kiss of the Spider Woman.

Ford blev også nomineret i 1987 for Bedste Mandlige Skuespiller for rollen som Rusty Sabich i Presumed Innocent. Han tabte til Jeremy Irons for hans præstation i Reversal of Fortune.

I 1994 blev Ford nomineret til Bedste Mandlige Skuespiller for sin rolle i The Fugitive, men tabte til Tom Hanks for hans præstation i Forrest Gump.

Endelig blev Harrison Ford igen nomineret i 2021 for Bedste Mandlige Støttende Skuespiller for sin rolle i The Call of the Wild. Han tabte til Daniel Kaluuya for hans præstation i Judas and the Black Messiah.

Hvorfor har han aldrig vundet en Oscar?

Mange fans og filmkritikere har undret sig over, hvorfor Harrison Ford aldrig har vundet en Oscar til trods for sin imponerende karriere. Der er ingen definitiv svar på dette spørgsmål, da Oscar-afstemninger er meget subjektive og kan påvirkes af mange faktorer.

Ford har ofte spillet ikoniske karakterer, som måske ikke anses for at være præstationsdrevne roller i den traditionelle forstand. Han er også kendt for at spille i store blockbuster-film, hvilket måske ikke prioriteres lige så højt som mere kunstneriske og uafhængige film i Oscar-afstemninger.

Ford er også blevet overset i nogle af hans bedste præstationer, som da han ikke blev nomineret til en Oscar for sin præstation i Blade Runner i 1982.

FAQs

Q: Hvor mange Oscar-nomineringer har Harrison Ford modtaget?
A: Harrison Ford er blevet nomineret til en Oscar fire gange i løbet af sin karriere.

Q: Har Harrison Ford nogensinde vundet en Oscar?
A: Nej, Harrison Ford har aldrig vundet en Oscar.

Q: Hvad har Harrison Ford vundet i stedet for en Oscar?
A: Harrison Ford har vundet en Emmy award og en Golden Globe for sit arbejde som skuespiller.

Q: Hvilke roller er Harrison Ford bedst kendt for?
A: Harrison Ford er især kendt for sine ikoniske roller som Han Solo i Star Wars og Indiana Jones i Raiders of the Lost Ark.

Q: Er der nogen grund til, at Harrison Ford aldrig har vundet en Oscar?
A: Der er ingen definitiv svar på dette spørgsmål, da Oscar-afstemninger er meget subjektive og kan påvirkes af mange faktorer. Ford har ofte spillet ikoniske karakterer og er kendt for at spille i store blockbuster-film, hvilket måske ikke prioriteres lige så højt som mere kunstneriske og uafhængige film i Oscar-afstemninger.

Du kan se flere oplysninger om harrison ford ny film her.

Se mere information her: themtraicay.com/category/blog

så du har læst emneartiklen harrison ford ny film. Hvis du fandt denne artikel nyttig, så del den med andre. Mange tak.

Kilde: Top 92 harrison ford ny film

Rate this post

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai.