håndbold vm kampe 2019

Håndbold VM kampe 2019

Håndbold VM kampe 2019 er den 26. udgave af verdensmesterskabet i håndbold for mænd. Det blev afholdt i Danmark og Tyskland fra den 10. til den 27. januar 2019. Dette var anden gang, at Danmark og Tyskland afholdte håndbold-VM sammen efter VM i 1997.

Denne udgave af verdensmesterskabet så Danmark som regerende mestre og favoritter til at vinde turneringen igen. Men der var også mange andre hold, der kæmpede om titlen, herunder Frankrig, Spanien, Kroatien og Tyskland.

Mesterskabet blev afholdt i seks arenaer, tre i Danmark og tre i Tyskland. Turneringen spillede i en gruppefasemodel, hvor holdene blev delt op i otte grupper med fire hold i hver. De to øverste hold i hver gruppe gik videre til knockout-fasen.

Danmark startede turneringen i gruppe C sammen med Saudi-Arabien, Chile og Tunesien. I deres første kamp mod Chile vandt Danmark en overbevisende sejr på 39-16. Deres anden kamp mod Saudi-Arabien var en anden ren afklapsning med en slutresultat på 34-22. I deres sidste gruppekamp mod Tunesien vandt Danmark 36-22 og endte på førstepladsen i gruppen.

I knockout-fasen mødte Danmark Egypten i de ottendedelsfinaler. Danmark vandt kampen 26-20 og gik videre til kvartfinalen mod Norge. Danmark vandt også denne kamp 30-26 og kvalificerede sig til semifinalen mod Frankrig.

Semifinalen mellem Danmark og Frankrig var en intens kamp, der førte til overtid. Danmark kom ud som sejrherren i en tæt 38-30 sejr og kvalificerede sig til finalen mod Norge.

Norge nåede finalen efter at have besejret Tyskland i deres semifinalekamp. Danmark var blevet Holdt nede i de første par minutter i kampen, men de vendte tilbage og dominerede resten af kampen. Danmark vandt finalen 31-22 og blev verdensmestre for anden gang i træk.

FAQs

Hvem vandt håndbold VM i 2019?

Danmark vandt håndbold VM i 2019 efter at have besejret Norge i finalen.

Hvor blev håndbold VM i 2019 afholdt?

Håndbold VM i 2019 blev afholdt i Danmark og Tyskland.

Hvor mange hold deltog i håndbold VM i 2019?

24 hold deltog i håndbold VM i 2019.

Hvilke lande var favoritter til at vinde håndbold VM i 2019?

Danmark var favoritter til at vinde håndbold VM i 2019, men Frankrig, Spanien, Kroatien og Tyskland var også stærke konkurrenter.

Hvordan fungerede turneringsstrukturen ved håndbold VM i 2019?

Turneringen blev afholdt i en gruppefasemodel, hvor holdene blev delt op i otte grupper med fire hold i hver. De to øverste hold i hver gruppe gik videre til knockout-fasen.

Hvor blev kampene spillet ved håndbold VM i 2019?

Kampene blev spillet i seks arenaer, tre i Danmark og tre i Tyskland.

Hvem var Danmarks modstandere i gruppe C ved håndbold VM i 2019?

Danmarks modstandere i gruppe C ved håndbold VM i 2019 var Saudi-Arabien, Chile og Tunesien.

Hvem mødte Danmark i de ottendedelsfinaler ved håndbold VM i 2019?

Danmark mødte Egypten i de ottendedelsfinaler ved håndbold VM i 2019.

Hvem mødte Danmark i kvartfinalen ved håndbold VM i 2019?

Danmark mødte Norge i kvartfinalen ved håndbold VM i 2019.

Hvad var resultatet af semifinalen mellem Danmark og Frankrig ved håndbold VM i 2019?

Semifinalen mellem Danmark og Frankrig var en intens kamp, der førte til overtid. Danmark kom ud som sejrherren i en tæt 38-30 sejr.

Hvem mødte Danmark i finalen ved håndbold VM i 2019?

Danmark mødte Norge i finalen ved håndbold VM i 2019.

Hvem var Danmarks træner ved håndbold VM i 2019?

Danmarks træner ved håndbold VM i 2019 var Nikolaj Jacobsen.

Søgeord søgt af brugere: vm i håndbold 2021, hvem vandt vm i håndbold 2019 mænd, vm finale håndbold 2017, vm 2019 fodbold mænd, vm i håndbold 2023, vm 2021, handball vm, herrelandsholdet håndbold 2017

Se videoen om “håndbold vm kampe 2019”

Denmark – Sweden. Handball World Men’s Championship 2019

se mere: themtraicay.com

Billeder relateret til håndbold vm kampe 2019

Denmark - Sweden. Handball World Men's Championship 2019
Denmark – Sweden. Handball World Men’s Championship 2019

vm i håndbold 2021

VM i håndbold 2021

Fra den 13. til 31. januar i år arrangeres VM i håndbold for herrer i Egypten. Det er den 27. udgave af turneringen, og den første, der afholdes i Afrika. Corona-pandemien har haft stor betydning for afviklingen af turneringen, og flere af de forventede deltagere er blevet tvunget til at takke nej til at deltage. Alligevel er der stadig flere stærke hold, der stiller til VM i håndbold, og det betyder, at det bliver en spændende turnering med masser af drama og intense kampe.

Danske deltagere ved VM i håndbold 2021

Danmark har været deltager i VM i håndbold for herrer siden 1958, og har vundet turneringen to gange – i 2019 og 2011. Danmark er også regerende OL-mester fra 2016 og europamester fra 2008, 2012 og 2020. Derfor er der store forventninger omkring det danske landshold ved årets VM i håndbold, og der er god grund til at tro på, at Danmark kan komme langt i turneringen.

Det danske landshold består af en række stærke spillere, heriblandt Mikkel Hansen, som anses for at være en af verdens bedste håndboldspillere. Yderligere kan landsholdet glæde sig over spillere som Henrik Toft Hansen, Rasmus Lauge, Niklas Landin, Nikolaj Øris og Mads Mensah Larsen, som alle spiller på højt internationalt niveau.

Danskerne er placeret i pulje D sammen med Argentina, Bahrain og DR Congo. Danmark kommer til at spille samtlige gruppekampe i Cairo Stadium Indoor Halls Complex i Cairo.

Andre deltagere ved VM i håndbold 2021

Der er i alt 32 deltagere ved VM i håndbold for herrer i 2021. De er delt op i otte puljer med fire hold i hver pulje. De to bedste hold fra hver pulje går videre til knockoutfasen i turneringen. Nedenfor ses en oversigt over de forskellige puljer og deltagere:

Pulje A: Tyskland, Uruguay, Kap Verde og Ungarn
Pulje B: Spanien, Brasilien, Polen og Tunesien
Pulje C: Kroatien, Qatar, Japan og Angola
Pulje D: Danmark, Argentina, Bahrain og DR Congo
Pulje E: Norge, Østrig, Frankrig og Schweiz
Pulje F: Portugal, Algeriet, Island og Marokko
Pulje G: Sverige, Egypten, Chile og Nordmakedonien
Pulje H: Belarus, Rusland, Slovenien og Sydkorea

Favoritter ved VM i håndbold 2021

Der er flere hold, der anses for at være favoritter ved VM i håndbold for herrer i 2021. Det gælder selvfølgelig Danmark, som er regerende verdensmester og en af de førende nationer i håndbold. Yderligere er Spanien og Frankrig altid stærke hold i internationale turneringer, mens Norge og Kroatien også har en masse talent på holdet.

FAQs

Hvornår starter VM i håndbold 2021?
VM i håndbold 2021 starter den 13. januar og varer til den 31. januar.

Hvor afholdes VM i håndbold 2021?
VM i håndbold 2021 afholdes i Egypten.

Hvordan kan jeg følge med i VM i håndbold 2021?
Du kan følge med i VM i håndbold 2021 på TV2 Sports kanaler og på TV2.dk.

Hvilke lande deltager i VM i håndbold 2021?
Der er i alt 32 deltagere ved VM i håndbold for herrer i 2021. De er delt op i otte puljer med fire hold i hver pulje.

Hvem er favoritter til at vinde VM i håndbold 2021?
Danmark, Spanien, Frankrig, Norge og Kroatien er alle favoritter til at vinde VM i håndbold for herrer i 2021.

hvem vandt vm i håndbold 2019 mænd

Efter en intens kamp mellem de bedste håndboldhold i verden, blev det endelig afsløret hvem der vandt VM i håndbold 2019 for mænd. Det blev det danske håndboldhold, som blev kronet som verdensmestre efter en flot præstation gennem hele turneringen. Det danske hold blev hyldet i hjemlandet og af fans fra hele verden.

Kampen om VM-titlen blev afholdt i Tyskland og Danmark. Turneringen begyndte den 10. januar og sluttede den 27. januar. De bedste 24 mænds håndboldhold fra hele verden var med i kampen om VM-titlen, og alle hold var opsatte på at vinde den eftertragtede hæder.

Danmark blev i sidste ende kronet som mestre efter at have besejret det norske håndboldhold i finalen. Begge hold leverede en utrolig indsats, men det danske hold spillede bedre i den afgørende kamp og endte med at vinde med en slutresultat på 31-22.

Danmark blev derved kronet som verdensmestre i håndbold for mænd for anden gang. Det var første gang, Danmark vandt VM-titlen i 2016.

De danske spillere var meget glade og taknemmelige efter deres sejr. Holdkaptajn Niklas Landin udtalte: “Det er fantastisk at vinde VM-titlen, og vi er utroligt taknemmelige for alle de fantastiske fans, der støttede os gennem hele turneringen. Vi er også meget glade og stolte af at kunne bringe hjem sejren til Danmark.”

Christian Eriksen, dansk fodboldspiller og håndboldfan, var også med i Tyskland for at støtte det danske hold. Han var meget glad for holdets sejr og udtalte, at det danske hold spillede fantastisk og fortjente at vinde.

Folk i Danmark fejrede holdets sejr på forskellige måder. Der blev afholdt store fester og parader i flere byer, hvor tusindvis af mennesker var samlet for at fejre holdets sejr. Der blev også afholdt en officiel modtagelse for holdet, hvor de blev hyldet af politikere og andre kendte personer.

Selvom det danske hold vandt VM-titlen, var der også flere andre hold, der gjorde det rigtig godt under turneringen. Norge, det hold Danmark besejrede i finalen, spillede en fantastisk turnering og overraskede mange ved at nå finalen.

Frankrig, som er verdensmestre fra 2017, nåede også langt i turneringen og endte med at vinde bronzemedaljerne. Holdet spillede godt gennem hele turneringen, men blev desværre slået ud af Norge i semifinalen.

Spanien, som er et af de bedste håndboldhold i verden, spillede også en utrolig turnering, men blev slået ud af Danmark i semifinalen. Holdet endte med at vinde fjerdepladsen i turneringen.

FAQs om VM i håndbold 2019 for mænd:

1. Hvor blev VM i håndbold 2019 afholdt?

VM i håndbold 2019 for mænd blev afholdt i Tyskland og Danmark.

2. Hvor mange hold deltog i turneringen?

24 mænds håndboldhold fra hele verden deltog i VM i håndbold 2019.

3. Hvem vandt VM i håndbold 2019 for mænd?

Danmark vandt VM i håndbold 2019 for mænd efter at have besejret Norge i finalen.

4. Hvilket danske spillere spillede den bedste turnering?

Niklas Landin, Mikkel Hansen og Rasmus Lauge spillede alle en fantastisk turnering for Danmark.

5. Hvilket hold overraskede mest i turneringen?

Norge overraskede mange ved at nå finalen og spille en fantastisk turnering.

6. Hvilke andre hold gjorde det godt under turneringen?

Frankrig og Spanien gjorde også det godt i turneringen. Frankrig vandt bronzemedaljerne, mens Spanien endte på fjerdepladsen.

7. Hvordan blev Danmarks sejr hyldet i hjemlandet?

Danmarks sejr blev hyldet med store fester og parader i flere byer. Holdet blev også modtaget af politikere og andre kendte personer.

Du kan se flere oplysninger om håndbold vm kampe 2019 her.

Se mere information her: https://themtraicay.com/category/blog

så du har læst emneartiklen håndbold vm kampe 2019. Hvis du fandt denne artikel nyttig, så del den med andre. Mange tak.

Kilde: Top 59 håndbold vm kampe 2019

Rate this post

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai.