Geluid Aan Voor Bepaalde Contacten Op Samsung: Zo Doe Je Dat!

How To Set Custom Text Tones For Specific Contacts On Samsung Galaxy S23/S23+/S23 Ultra

Keywords searched by users: geluid aan voor bepaalde contacten samsung alleen geluid bij bellen samsung, geluid aan voor bepaalde contacten android, favoriete contacten samsung, telefoon op stil maar wel bereikbaar iphone, samsung niet storen werkt niet, niet storen samsung gaat automatisch aan, niet storen voor bepaalde contacten, sneltoets niet storen samsung

Wat is de “geluid aan voor bepaalde contacten” functie op een Samsung-telefoon?

Op een Samsung-telefoon is er een handige functie genaamd “geluid aan voor bepaalde contacten”. Deze functie stelt gebruikers in staat om specifieke contacten te selecteren waarvan ze geluidswaarschuwingen willen ontvangen, zelfs als hun telefoon in de stille modus staat. Dit is vooral handig wanneer je belangrijke oproepen niet wilt missen, maar ook niet gestoord wilt worden door andere meldingen of beltonen.

Met deze functie kunnen gebruikers ervoor zorgen dat belangrijke mensen in hun leven altijd hun berichten en oproepen kunnen horen, zelfs als hun telefoon op stil staat. Het kan ook handig zijn voor noodgevallen, zodat je bereikbaar blijft voor specifieke personen, zelfs als je telefoon in de niet storen-modus staat.

Stapsgewijze handleiding voor het inschakelen van “geluid aan voor bepaalde contacten” op een Samsung-telefoon

Het inschakelen van de “geluid aan voor bepaalde contacten” functie op een Samsung-telefoon is eenvoudig en vereist slechts een paar eenvoudige stappen:

1. Open de “Telefoon” app op je Samsung-telefoon.
2. Ga naar het tabblad “Contacten”.
3. Zoek het contact dat je aan de lijst wilt toevoegen en tik erop om het te openen.
4. Tik op het pictogram met de drie stippen in de rechterbovenhoek van het scherm om het menu met meer opties te openen.
5. Selecteer “Geluid aan” in het menu.
6. Je hebt nu succesvol geluidswaarschuwingen ingeschakeld voor dit specifieke contact, zelfs als je telefoon in de stille modus staat.

Herhaal deze stappen voor alle andere contacten die je aan de lijst wilt toevoegen. Op deze manier kun je ervoor zorgen dat je belangrijke contacten altijd op de hoogte blijven, zelfs als je telefoon stil is.

Hoe voeg je contacten toe aan de “geluid aan voor bepaalde contacten” lijst op een Samsung-telefoon?

Om contacten toe te voegen aan de “geluid aan voor bepaalde contacten” lijst op een Samsung-telefoon, volg je deze eenvoudige stappen:

1. Open de “Telefoon” app op je Samsung-telefoon.
2. Ga naar het tabblad “Contacten”.
3. Zoek het contact dat je aan de lijst wilt toevoegen en tik erop om het te openen.
4. Tik op het pictogram met de drie stippen in de rechterbovenhoek van het scherm om het menu met meer opties te openen.
5. Selecteer “Geluid aan” in het menu.
6. Je hebt nu succesvol dit contact toegevoegd aan de lijst met “geluid aan voor bepaalde contacten”.

Herhaal deze stappen voor alle andere contacten die je aan de lijst wilt toevoegen. Op deze manier zorg je ervoor dat belangrijke mensen altijd geluidswaarschuwingen krijgen, zelfs als je telefoon op stil staat.

Hoe werkt de “geluid aan voor bepaalde contacten” functie tijdens de “Niet storen”-modus op een Samsung-telefoon?

De “Niet storen”-functie op een Samsung-telefoon kan handig zijn wanneer je wat rust en stilte wilt, maar toch bereikbaar wilt blijven voor bepaalde contacten. Met de “geluid aan voor bepaalde contacten” functie kun je specifieke contacten selecteren die geluidswaarschuwingen kunnen afspelen, zelfs als je telefoon in de “Niet storen”-modus staat.

Wanneer je de “Niet storen”-modus inschakelt op je Samsung-telefoon, zal je telefoon stil zijn en geen meldingen of geluiden afspelen, tenzij je specifieke contacten hebt toegevoegd aan de lijst met “geluid aan voor bepaalde contacten”. Als een van deze contacten je belt of een bericht stuurt, zal je telefoon geluidswaarschuwingen afspelen, zelfs als deze in de “Niet storen”-modus staat.

Dit betekent dat je belangrijke oproepen of berichten niet zult missen, zelfs niet als je telefoon stil is. Je kunt gerust zijn in de wetenschap dat je bereikbaar blijft voor specifieke personen, zelfs als je wat rust en stilte wilt.

Hoe kun je de meldingsinstellingen van individuele contacten aanpassen op een Samsung-telefoon?

Op een Samsung-telefoon heb je de mogelijkheid om de meldingsinstellingen van individuele contacten aan te passen. Hiermee kun je specifieke geluiden, trillingen of meldingen instellen voor bepaalde contacten. Om de meldingsinstellingen van individuele contacten aan te passen, volg je deze stappen:

1. Open de “Contacten” app op je Samsung-telefoon.
2. Zoek het contact waarvan je de meldingsinstellingen wilt aanpassen en tik erop om het te openen.
3. Tik op het pictogram met de drie stippen in de rechterbovenhoek van het scherm om het menu met meer opties te openen.
4. Selecteer “Meldingsgeluiden” in het menu.
5. Je kunt nu verschillende meldingsinstellingen aanpassen, zoals het geluid, de trillingen of het weergeven van meldingen voor dit specifieke contact.

Je kunt ook andere meldingsinstellingen aanpassen, zoals het weergeven van een meldingsbubbel, het prioriteren van meldingen of het stilhouden van meldingen voor dit contact.

Op deze manier kun je de meldingsinstellingen van individuele contacten aanpassen en de manier bepalen waarop je meldingen ontvangt van specifieke personen op je Samsung-telefoon.

Handige tips en adviezen voor het efficiënt gebruik van de “geluid aan voor bepaalde contacten” functie op een Samsung-telefoon

Om optimaal gebruik te maken van de “geluid aan voor bepaalde contacten” functie op een Samsung-telefoon, zijn hier enkele handige tips en adviezen:

1. Voeg alleen belangrijke contacten toe: Om te voorkomen dat je wordt gestoord door onnodige meldingen, is het raadzaam om alleen belangrijke contacten toe te voegen aan de lijst met “geluid aan voor bepaalde contacten”. Op deze manier zorg je ervoor dat je alleen meldingen ontvangt van personen die echt belangrijk voor je zijn.

2. Overweeg speciale beltonen: Naast het inschakelen van geluidswaarschuwingen kun je ook speciale beltonen instellen voor specifieke contacten. Dit kan handig zijn om meteen te weten wie je belt, zelfs als je telefoon niet in je handen is.

3. Wees selectief met de “Niet storen”-modus: Hoewel de “geluid aan voor bepaalde contacten” functie nuttig is tijdens de “Niet storen”-modus, moet je voorzichtig zijn met het gebruik ervan. Gebruik de “Niet storen”-modus alleen wanneer je echt rust en stilte nodig hebt en zorg ervoor dat je alleen belangrijke contacten toevoegt aan de lijst met geluidswaarschuwingen.

4. Controleer regelmatig je instellingen: Het is een goed idee om regelmatig je instellingen te controleren en ervoor te zorgen dat je geluidswaarschuwingen nog steeds zijn ingeschakeld voor de juiste contacten. Soms kunnen software-updates of andere instellingenwijzigingen dit per ongeluk uitschakelen, dus het is altijd goed om dit te controleren.

5. Raadpleeg de handleiding van je specifieke Samsung-telefoon: Afhankelijk van het model en de versie van je Samsung-telefoon, kunnen de stappen en opties enigszins variëren. Raadpleeg daarom altijd de handleiding van je specifieke telefoon om de nauwkeurige instructies te vinden voor het inschakelen en beheren van de “geluid aan voor bepaalde contacten” functie.

Door deze tips te volgen en de “geluid aan voor bepaalde contacten” functie op de juiste manier te gebruiken, kun je ervoor zorgen dat je belangrijke oproepen en berichten niet mist, zelfs als je telefoon in de stille modus staat.

Veel voorkomende problemen en oplossingen bij het gebruik van de “geluid aan voor bepaalde contacten” functie op een Samsung-telefoon

Hier zijn enkele veel voorkomende problemen en mogelijke oplossingen bij het gebruik van de “geluid aan voor bepaalde contacten” functie op een Samsung-telefoon:

1. Probleem: Geluidswaarschuwingen werken niet voor bepaalde contacten.
Oplossing: Controleer of je de “geluid aan” instelling hebt ingeschakeld voor de betreffende contacten. Ga naar de telefoon app, open het contact en tik op de drie stippen om toegang te krijgen tot de extra opties. Selecteer “Geluid aan” en zorg ervoor dat het is ingeschakeld.

2. Probleem: Geluidswaarschuwingen werken niet in de “Niet storen”-modus.
Oplossing: Zorg ervoor dat je de “geluid aan voor bepaalde contacten” functie hebt ingeschakeld en dat de betreffende contacten zijn toegevoegd aan deze lijst. Ga naar de telefoon app, open het contact en tik op de drie stippen om toegang te krijgen tot de extra opties. Selecteer “Geluid aan” en zorg ervoor dat het is ingeschakeld.

3. Probleem: Onjuiste geluidswaarschuwingen worden afgespeeld voor bepaalde contacten.
Oplossing: Controleer de meldingsinstellingen van individuele contacten. Ga naar de contacten app, open het contact en tik op de drie stippen om toegang te krijgen tot de extra opties. Selecteer “Meldingsgeluiden” en pas de instellingen aan naar jouw voorkeur.

4. Probleem: “Geluid aan voor bepaalde contacten” functie ontbreekt.
Oplossing: Niet alle Samsung-telefoon modellen bieden de “geluid aan voor bepaalde contacten” functie. Controleer de handleiding van je specifieke telefoonmodel om te bevestigen of deze functie beschikbaar is en hoe je deze kunt inschakelen.

5. Probleem: Andere geluidsinstellingen worden beïnvloed door “geluid aan voor bepaalde contacten”.
Oplossing: Controleer of je andere meldingsinstellingen correct zijn ingesteld en niet worden beïnvloed door de “geluid aan voor bepaalde contacten” functie. Je kunt deze instellingen vinden in de instellingenmenu’s van je telefoon.

6. Probleem: Onverwachte geluidswaarschuwingen worden afgespeeld.
Oplossing: Controleer of je per ongeluk contacten hebt toegevoegd aan de lijst met “geluid aan voor bepaalde contacten” die je eigenlijk niet wilt laten afgaan. Ga naar de telefoon app, open het contact en tik op de drie stippen om toegang te krijgen tot de extra opties. Selecteer “Geluid aan” en schakel deze optie uit als je de geluidswaarschuwingen niet wilt ontvangen.

Hopelijk helpen deze oplossingen je om eventuele problemen met de “

Categories: Samenvatting 76 Geluid Aan Voor Bepaalde Contacten Samsung

How To Set Custom Text Tones For Specific Contacts On Samsung Galaxy S23/S23+/S23 Ultra
How To Set Custom Text Tones For Specific Contacts On Samsung Galaxy S23/S23+/S23 Ultra

Tik op de contactpersoon waarvoor je dit wilt instellen. Tik op Wijzig. Scroll een stukje naar beneden en tik op Beltoon. Zet de schakelaar Altijd aan voor noodgevallen op groen.Open Contacten . Selecteer een contactpersoon en tik op ‘Wijzig’. Tik op ‘Beltoon’ of ‘Sms-toon’ en schakel ‘Altijd aan voor noodgevallen’ in. Je kunt ook je medische ID configureren en een contactpersoon voor noodgevallen opgeven.Je kunt je telefoon dempen met ‘Niet storen’. Deze modus kan geluid dempen, trillen stoppen en visuele onderbrekingen blokkeren. Je kunt zelf kiezen wat je blokkeert of toestaat.

Niet storen-functie automatisch inschakelen
 1. Tik op Instellingen.
 2. Tik op Meldingen.
 3. Tik op Niet storen.
 4. Tik in Android 10 nog op Inschak. als gepland.
 5. Tik op Afspraak toevoegen.
 6. Tik op Naam planning en typ een naam voor het schema.
 7. Standaard zijn alle dagen geselecteerd. …
 8. Tik op Begintijd.
Stappenplan
 1. Open de Instellingen op je telefoon.
 2. Zoek op Niet storen in de zoekbalk.
 3. Tik bij Uitzonderingen op Oproepen.
 4. Tik op Oproepen toestaan om gesprekken toe te staan.
 5. Hier kies je vervolgens van welke personen gesprekken kunnen doorkomen: van iedereen, alleen van contacten of alleen van contacten met ster.

Kan Je Je Geluid Aanzetten Voor 1 Persoon?

Hier is een herformulering van de passage om het onderwerp beter te verduidelijken:
Als je je geluid wilt aanzetten voor slechts één persoon, volg dan deze stappen in de Contacten-app. Open de app en selecteer de gewenste contactpersoon. Zodra je het contact hebt geopend, tik je op de knop ‘Wijzig’. Daarna zie je de opties ‘Beltoon’ en ‘Sms-toon’. Tik op een van deze opties en zet de instelling ‘Altijd aan voor noodgevallen’ aan. Hierdoor zal het geluid altijd afgaan wanneer je noodberichten ontvangt van deze specifieke contactpersoon. Vergeet niet dat je ook je medische ID kunt instellen en een contactpersoon voor noodgevallen kunt toevoegen voor extra veiligheid.

Hoe Zet Je Je Geluid Aan Voor 1 Persoon Samsung?

Hoe zet je het geluid aan voor één persoon op een Samsung?

Om het geluid aan te zetten voor één persoon op een Samsung, volg je de onderstaande stappen:

1. Tik op Instellingen op je Samsung-apparaat.
2. Ga naar Meldingen.
3. Tik op Niet storen.
4. Tik vervolgens op Inschakelen volgens planning (dit geldt voor Android 10).
5. Voeg een afspraak toe door op Afspraak toevoegen te tikken.
6. Typ de naam van het schema in het veld Naam planning.
7. Standaard zijn alle dagen geselecteerd, maar je kunt de gewenste dagen aanvinken.
8. Tik op Begintijd en selecteer de gewenste tijd.
9. Voeg de datum toe, bijvoorbeeld 26 januari 2023.
10. Bewaar de instellingen.

Met deze stappen kun je het geluid voor één persoon inschakelen op je Samsung-apparaat.

Hoe Kan Je Iemand Bellen Als Hij Niet Storen Aan Heeft?

Hoe kan je iemand bellen als hij niet storen aan heeft?

Om iemand te kunnen bellen als hij “niet storen” aan heeft staan, moet je de volgende stappen volgen:

1. Open de Instellingen op je telefoon.
2. Zoek naar “Niet storen” in de zoekbalk.
3. Tik op “Niet storen” in de zoekresultaten.
4. Tik op “Oproepen” onder het gedeelte “Uitzonderingen”.
5. Schakel “Oproepen toestaan” in om gesprekken toe te staan.
6. Kies vervolgens van welke personen gesprekken kunnen doorkomen: van iedereen, alleen van contacten of alleen van contacten met een ster.
7. Je kunt nu iemand bellen, zelfs als hij “niet storen” aan heeft staan.

Let op: Deze stappen zijn van toepassing op de meeste Android-telefoons. Het kan verschillen voor andere besturingssystemen of telefoonmodellen.

– Datum laatste update: 12 juli 2022.

Wat Gebeurt Er Als Je Je Telefoon Op Niet Storen Zet?

Als je je telefoon op ‘Niet storen’ zet, gebeurt er een aantal dingen. Allereerst dempt deze modus het geluid van je telefoon, zodat je geen meldingen hoort. Daarnaast stopt het trillen van je telefoon, waardoor je ook geen trillingen voelt. Bovendien blokkeert deze modus visuele onderbrekingen, zoals meldingen op je scherm. Je hebt de mogelijkheid om zelf te kiezen wat je wilt blokkeren of juist wilt toestaan tijdens deze modus.

Hoe Zet Je Je Geluid Aan Voor Bepaalde Mensen?

Om je geluid aan te zetten voor bepaalde mensen, kun je de volgende stappen volgen: Tik eerst op de optie ‘Meldingen’. Vervolgens tik je op ‘Niet storen’. Onder het kopje ‘Uitzonderingen’ tik je op ‘Oproepen, berichten en gesprekken’. Daarna tik je op ‘Oproepen’. Met deze instellingen zet je je geluid aan voor specifieke personen.

Samenvatting 13 geluid aan voor bepaalde contacten samsung

Nuttige Audio-Instellingen Op De Galaxy-Telefoon, Inclusief Afzonderlijk App-Geluid | Samsung Nl
Nuttige Audio-Instellingen Op De Galaxy-Telefoon, Inclusief Afzonderlijk App-Geluid | Samsung Nl
Meldingen Uitzetten Met Uitzondering Van Je Favoriete Contacten | Samsung & You - Youtube
Meldingen Uitzetten Met Uitzondering Van Je Favoriete Contacten | Samsung & You – Youtube
Wat Te Doen Als Je Het Geluid Van Het Telefoongesprek Niet Goed Kunt Horen? | Samsung Nl
Wat Te Doen Als Je Het Geluid Van Het Telefoongesprek Niet Goed Kunt Horen? | Samsung Nl
Geen Whatsapp Geluid Uit Je Samsung? Zo Los Je Het Op! - Gsmerz4U
Geen Whatsapp Geluid Uit Je Samsung? Zo Los Je Het Op! – Gsmerz4U

See more here: themtraicay.com

Learn more about the topic geluid aan voor bepaalde contacten samsung.

See more: https://themtraicay.com/category/eten-en/

Rate this post

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai.