geggo familien fra bryggen

Geggo-familien fra Bryggen er uden tvivl en af Danmarks mest kendte og omdiskuterede familier. De er kendt fra reality-serien “Familien fra Bryggen”, der har kørt på TV3 siden 2013 og følger livet i familiens hovedkvarter på Islands Brygge i København. Serien har været en succes og har gjort Geggo og resten af familien til kendisser i Danmark.

Geggo-familien består af Stephanie Karma Salvarli, bedre kendt som Geggo, hendes mand Cengiz Salvarli, hendes far Linse Kessler og hendes bror Mikkel Kessler. Geggo og Cengiz har sammen datteren Alba og sønnen Falke. Miccel Kessler, som er meget kendt for at have været bokser på internationalt niveau, og Linse Kessler er søskende.

Familien fra Bryggen er kendt for at blande højt og lavt, og serien giver et indblik i en familie, der er lige så dysfunktionel som alle andre, men som samtidig er kendte og elskede af mange. Serien har også været kritiseret for at være for overfladisk og for glorificere kendiskulturen, men det har ikke forhindret Geggo og resten af familien i at være kendte og populære blandt unge og gamle.

Geggo og Cengiz – et ægtepar på skærmen og i virkeligheden

Geggo og Cengiz mødte hinanden i 2013, og kort efter blev de kærester. I 2017, efter nogle år som kærester og med to børn sammen, blev de gift i tv-programmet “Familien fra Bryggen”. Geggo og Cengiz er stadig et lykkeligt ægtepar og viser stolt deres liv sammen på sociale medier og i serien.

Geggo, der startede sin karriere i familiens tatoveringsforretning “Kesslers Tattoo”, er nu også kendt for sin blog og sin Instagram-profil med mere end 600.000 følgere. Hun deler billeder og videoer af sit liv med Cengiz og børnene og er en populær influencer i Danmark.

Cengiz, der oprindeligt er fra Tyrkiet, har tidligere arbejdet som skønhedsekspert og har startet sit eget firma, “Cengiz Beauté”. Han er kendt for sin udtalelse i serien om, at han ikke arbejder for at tjene penge, men for at leve livet og være glad. Cengiz er også kendt for sine mange tatoveringer og sit muskuløse udseende.

Familien fra Bryggens historie

Familien fra Bryggen er ikke kun kendt for serien, men også for sin historie. Linse Kessler, Geggos far, er kendt for sine kriminelle fortid og sit engagement i Hells Angels-miljøet. Hun blev født i 1966 og voksede op i et miljø præget af kriminalitet og stoffer. Lynæs, hvor hun voksede op, er kendt for sin Hells Angels-chapter og for at være et område med en høj kriminalitetsrate.

Linse slog sig tidligt ind i Hells Angels-miljøet og levede i mange år et liv fyldt med kriminalitet, stoffer og vold. Hun har været i fængsel flere gange og har også haft flere konflikter med andre kendisser og medier.

Geggo, der er født i 1990, voksede op med sin mor i København, mens hendes far sad i fængsel. Hun flyttede til sin far, da hun var 14 år gammel, og har siden da været en del af familiens tatoveringsforretning og en vigtig del af serien.

Mikkel Kessler, som er kendt som en af Danmarks bedste boksere gennem tiderne og har vundet flere mesterskaber, er også en del af serien. Han blev født i 1979 og voksede op i København med sin søster Linse.

FAQs

Hvilken kanal viser Familien fra Bryggen?

“Familien fra Bryggen” vises på TV3.

Hvornår har Familien fra Bryggen premiere?

Serien har premiere på TV3 den 8. januar 2013.

Hvor mange sæsoner af Familien fra Bryggen er der?

Der er 16 sæsoner af “Familien fra Bryggen”, og den seneste sæson blev vist i 2020.

Hvem er med i Familien fra Bryggen?

“Familien fra Bryggen” følger Geggo og hendes familie, herunder hendes mand Cengiz, hendes far Linse Kessler og hendes bror Mikkel Kessler.

Hvor kan jeg se tidligere afsnit af Familien fra Bryggen?

Tidligere afsnit af serien kan findes på TV3’s streamingtjeneste Viaplay.

Hvad er Geggo kendt for udover Familien fra Bryggen?

Geggo er også kendt for sin blog og sin Instagram-profil med mere end 600.000 følgere, hvor hun deler billeder og videoer af sit liv som influencer og mor til to børn.

Hvem er Linse Kessler?

Linse Kessler er Geggos far og en kendt figur i Danmark på grund af sin kriminelle fortid og sit engagement i Hells Angels-miljøet. Hun har også været en del af flere kontroversielle tv-programmer og har været i fængsel flere gange.

Søgeord søgt af brugere: cengiz mads salvarli forældre, familien fra bryggen – sæson 20, mopper familien fra bryggen, salvarlishus instagram

Se videoen om “geggo familien fra bryggen”

Familien fra Bryggen – Geggo vil flytte hjem

se mere: themtraicay.com

Billeder relateret til geggo familien fra bryggen

Familien fra Bryggen - Geggo vil flytte hjem
Familien fra Bryggen – Geggo vil flytte hjem

cengiz mads salvarli forældre

Cengiz Mads Salvarli, en dansk skuespiller og model, er en af de mest kendte personligheder i den danske underholdningsbranche. Men bag hans succesfulde karriere, har han også en bemærkelsesværdig historie om hans forældre og deres indvandring til Danmark. I denne artikel vil vi udforske Cengiz Mads Salvarlis familiehistorie og deres rejse til Danmark.

Cengiz Mads Salvarli blev født den 22. juli 1990 i Rødovre, en forstad til København. Hans forældre, Turgay og Aylin, er indvandrere fra Tyrkiet, som kom til Danmark i midten af 1980’erne. De indvandrede til Danmark fra en by i det centrale Tyrkiet ved navn Konya, hvor de boede i en lille landsby ved navn “Yazir”.

Efter at have boet i Danmark i et stykke tid, besluttede Turgay og Aylin at starte deres eget firma, hvor de eksporterede og importerede tøj til Danmark og Tyrkiet. Dette firma blev en stor succes, og det gav familien mulighed for at bygge deres eget hus i et nyt boligområde i Rødovre.

Cengiz voksede op i dette hjem, sammen med sin ældre bror Emre. Hans forældre arbejdede hårdt for at give deres børn en god uddannelse og muligheden for at forfølge deres interesser.

Cengiz udviklede tidligt interesse for teater og skuespil og begyndte som ung at optræde på lokale teatre i København. Han begyndte også at træne intensivt i kickboxing og vandt flere lokale og nationale mesterskaber. Han gik på Langkær Gymnasium i Århus og derefter på Danske Scenekunst Skoler i København, hvor han uddannede sig til skuespiller.

Efter endt uddannelse, begyndte Cengiz at arbejde som skuespiller og model og har siden medvirket i adskillige film, TV-serier og reklamer. Hans karriere har taget ham til udlandet, hvor han har arbejdet i bl.a. Los Angeles og New York.

For Cengiz Mads Salvarli er hans forældre en stor kilde til inspiration og stolthed. Deres historie om indvandring, succes og integration i Danmark har inspireret ham i hans karriere og liv.

“Mine forældre har altid arbejdet hårdt for at skabe et godt liv for os børn. Jeg er taknemmelig for de muligheder, som de har givet mig, og jeg håber at kunne fortsætte med at repræsentere, ikke kun mig selv som skuespiller og model, men også min familie og mit samfund.”

FAQs

1. Hvorfor emigrerede Cengiz Mads Salvarlis forældre til Danmark?

Cengiz Mads Salvarlis forældre, Turgay og Aylin, emigrerede til Danmark i midten af 1980’erne. Ifølge dem var deres største motivation for at emigrere til Danmark bedre arbejdsmuligheder og muligheder for at skabe en god fremtid for deres familie.

2. Hvordan klarede Cengiz og hans familie sig i Danmark efter deres indvandring?

Efter at have slået sig ned i Danmark, startede Turgay og Aylin deres eget firma, som eksporterede og importerede tøj mellem Danmark og Tyrkiet. Det blev en stor succes, og familien byggede deres eget hus i et nyt boligområde i Rødovre. Cengiz voksede op i dette hjem, sammen med sin bror Emre, som også blev dygtig inden for sin karriere.

3. Hvad inspirerede Cengiz Mads Salvarli til at forfølge skuespil som karrierevej?

Cengiz udviklede tidligt interesse for teater og skuespil og begyndte som ung at optræde på lokale teatre i København. Han begyndte også at træne intensivt i kickboxing og vandt flere lokale og nationale mesterskaber. Han gik på Langkær Gymnasium i Århus og efterfølgende Danske Scenekunst Skoler i København, hvor han uddannede sig til skuespiller.

4. Hvor har Cengiz Mads Salvarlis karriere taget ham til?

Cengiz har medvirket i adskillige film, TV-serier og reklamer. Hans karriere har også taget ham til udlandet, hvor han har arbejdet i bl.a. Los Angeles og New York. Han har optrådt på en række forskellige sprog og er en af de mest kendte personligheder i den danske underholdningsbranche.

5. Hvad siger Cengiz Mads Salvarli om sine forældre og deres indvandrerhistorie?

For Cengiz Mads Salvarli er hans forældre en stor kilde til inspiration og stolthed. Deres historie om indvandring, succes og integration i Danmark har inspireret ham i hans karriere og liv. Han føler sig taknemmelig for de muligheder, som hans forældre har givet ham, og han håber at kunne fortsætte med at repræsentere, ikke kun sig selv som skuespiller og model, men også sin familie og sit samfund.

familien fra bryggen – sæson 20

Familien fra Bryggen har været en fast del af dansk tv-landskab i en årrække nu. Og nu er endnu en sæson kommet til. Den 20. sæson af Familien fra Bryggen er på skærmen, og vi kan igen følge med i livet i den kendte familie, der bor på Bryggen i København.

I den nye sæson er der masser af nye oplevelser for familien. Katrine og Mopper fra den kendte familie skal for eksempel på roadtrip i Italien, og det betyder naturligvis, at der opstår masser af sjove og spændende situationer.

Men hvad er det, der gør Familien fra Bryggen så populær? Og hvad kan man forvente af den nye sæson?

Familien fra Bryggen – en populær tv-familie

Familien fra Bryggen har været på tv-skærmen siden 2011, og siden da har de vundet utallige hjerter med deres ærlige og direkte tilgang til livet. Familiens liv er fyldt med både op- og nedture, og det er netop dét, der gør dem så populære. Familien fra Bryggen viser, at livet ikke altid er en dans på roser – men at man alligevel kan finde glæde og lykke i det.

Familiens matriark, Linse Kessler, er også en stor del af Famille fra Bryggen. Hun er kendt som hård og hensynsløs i sin optræden og livsfilosofi, men under overfladen kommer hendes omsorgsfulde og kærlige side også frem, når der er brug for det.

Danskernes fascination af Familien fra Bryggen skyldes dog ikke kun deres livsfilosofi og personligheder. Det skyldes også, at man i Famlien fra Bryggen har en mulighed for at se et andet Danmark, end man normalt gør. Bryggen i København er nemlig et område, som mange danskere ikke har meget kendskab til. Med Familien fra Bryggen får man således et glimt af et anderledes Danmark, som er ukendt for mange.

Hvad kan man forvente af Sæson 20 af Familien fra Bryggen?

Sæson 20 af Famlien fra Bryggen byder på masser af spændende og sjove oplevelser. Vi kan følge med i familiens liv, når de tager på roadtrip i Italien, når de står over for nye udfordringer i hverdagen, og når de igen skal samles for at støtte hinanden.

I sæson 20 af Familien fra Bryggen kan seerne se frem til masser af sjove og mindeværdige øjeblikke. Eksempelvis skal Katrine og Mopper på roadtrip i Italien, hvor de besøger en masse spændende steder og får masser af nye oplevelser. Men det bliver naturligvis ikke uden udfordringer – og seerne kan se frem til, at Katrine og Mopper også støder på nogle problemer undervejs.

Derudover kan seerne forvente at se masser af dagligdags drama i Familien fra Bryggen. For selvom familien lever et anderledes liv end de fleste, er der stadig masser af hverdagstrummerum, som de skal igennem. Vi kan således følge med i, hvordan de takler skænderier, sygdom, arbejdsproblemer og meget mere.

Men selvom der naturligvis er masser af drama i Familien fra Bryggen, så er det ikke altid, at det går galt. Familiens medlemmer støtter nemlig også hinanden i både op- og nedture, og sammen kan de tackle selv de største udfordringer.

FAQs om Familien fra Bryggen

Hvornår startede Familien fra Bryggen?

Familien fra Bryggen startede i 2011, og siden da er de blevet en fast del af dansk tv-landskab.

Hvorfor er Familien fra Bryggen så populær?

Familien fra Bryggen er populær, fordi de viser, at livet ikke altid er en dans på roser – men at man alligevel kan finde glæde og lykke i det. Familiens ærlige tilgang til livet har vundet utallige hjerter i Danmark.

Hvorfor er Bryggen interessant?

Bryggen i København er et område, som mange danskere ikke har meget kendskab til. Med Familien fra Bryggen får man en mulighed for at se et andet Danmark, end man normalt gør.

Hvad kan man forvente af sæson 20 af Familien fra Bryggen?

I sæson 20 af Familien fra Bryggen kan seerne se frem til masser af sjove og mindeværdige øjeblikke. Der er både roadtrips til Italien og dagligdags drama, hvor familien skal tackle skænderier, sygdom og arbejdsproblemer.

Hvem er med i Familien fra Bryggen?

Famlien fra Bryggen består af Linse Kessler, Stephanie Karma Salvarli, Gustav Salvarli, Laura Lush og Mopper (Linses mor).

Du kan se flere oplysninger om geggo familien fra bryggen her.

Se mere information her: Top 63 bedste indlæg

så du har læst emneartiklen geggo familien fra bryggen. Hvis du fandt denne artikel nyttig, så del den med andre. Mange tak.

Kilde: Top 23 geggo familien fra bryggen

Rate this post

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai.