game of thrones season 6 danmark

Game of Thrones sæson 6 Danmark: Kan vi forvente os mere spænding?

Serien, der har fanget hjertet af mennesker over hele verden med sin magiske verden af ​​kampe og intriger, er endelig tilbage med sin sjette sæson. Game of Thrones sæson 6 Danmark blev udgivet den 24. april 2016 og tog seerne med storm.

Husk på, at denne beskrivelse indeholder SPOILERS for de personer, der måtte have sprunget sæson 6 over, eller som ikke har set serien overhovedet.

Hvad skete der i Game of Thrones sæson 6 Danmark?

Denne sæson begyndte med at afsløre lotusfingerne af Jon Snow (spillet af Kit Harington), der døde i sæson 5. Mange fans var forvirrede, da Snow var en af ​​de mest elskede figurer i showet, men det var også påfaldende, at showets skabere David Benioff og D.B. Weiss ikke havde bekræftet hans død i pressen. Til stor lettelse for mange viser det sig, at han blev genoplivet af Melisandre (Carice van Houten) og vendte tilbage i showet.

En af de mest betydningsfulde øjeblikke i sæson 6 var kampen om Winterfell, hvor Stark-brødrene, Jon Snow, Sansa (Sophie Turner) og Rickon (Art Parkinson) kæmpede mod Ramsay Bolton (Iwan Rheon), der havde taget kontrollen over huset, efter at han dræbte deres far, Ned Stark, og deres bror, Robb Stark, i tidligere sæsoner. Slaget var episk, og selv om mange af de vigtigste figurer overlevede, var prisen høj. Rickon og Wun Wun (Ian Whyte), den sidste jætte, der kunne tale, blev dræbt. I sidste ende vandt Stark-familien men mistede også en stor del af dens styrke.

En anden stor begivenhed i sæson 6 var Daenerys Targaryens (Emilia Clarke) ankomst til Vestlandene. Fans havde ventet på, at denne begivenhed skulle ske i lang tid, og hun skuffede ikke. Hun gjorde en triumferende indgang på deallierede slagmarker. Hendes kommando over dragerne var også fantastisk, da hun brugte dem til at besejre de kræfter, der stod i vejen for hende. Det var en af ​​de mest episke scener i hele showet.

Andre betydningsfulde øjeblikke inkluderede også Cersei Lannisters (Lena Headey) undergravende konspiration mod Sparrow-bevægelsen samt hendes endelige nedlegning af Sparrow-bevægelsen i King’s Landing. Arya Starks (Maisie Williams) genopdagelse af sin identitet var også bemærkelsesværdig, da hun konfronterede Walder Frey (David Bradley) for at hævne sin fars og brors død. Showets skabere var virkelig i form, og de leverede en stor sæson 6 af Game of Thrones.

Hvad kan vi forvente os af sæson 7?

Efter sæson 6 blev fans af serien glade og utålmodige efter sæson 7. Hovedfigurerne spillede også lidt detektiv, da de dukkede op på presseture og afslørede nogle af de interessante plotter i næste sæson. De bedste ting at forvente af sæson 7 er:

– En anden son af Targaryen-familien vil dukke op i sæson 7.

– Vinterveden vil blive den nye kampplads, og vi ser mange kampe mod de ondes styrker

– Jon Snow vil lede sin hær og kæmpe for sin arv.

– Den mystiske historie om Azor Ahai fortsætter også i denne sæson.

FAQs

Q. Hvordan kan jeg se Game of Thrones sæson 6 i Danmark?
A. Game of Thrones sæson 6 kan streames på HBO Nordic.

Q. Hvornår udkom Game of Thrones sæson 6 i Danmark?
A. Game of Thrones sæson 6 blev udgivet den 24. april 2016.

Q. Hvor mange episoder er der i Game of Thrones sæson 6?
A. Der er 10 episoder i Game of Thrones sæson 6.

Q. Hvordan sluttede Game of Thrones sæson 6?
A. Sæsonen sluttede med Cersei Lannisters forvandling til dronning af King’s Landing. Samtidig afslørede Daenerys Targaryen hendes planer om at sejle til Vesten og være en kristen hersker.

Q. Kan jeg forvente mig nogen nye karakterer i sæson 7?
A. Ja, der vil være nogle nye karakterer, der vil dukke op i sæson 7.

Q. Hvad blev der af Ramsay Bolton?
A. Han blev dræbt af Sansa Stark i sæson 6.

Game of Thrones sæson 6 var en spektakulær sæson, der havde seerne på kanten af deres sæder. Den ville altid forblive en af de mest episke sæsoner i seriens historie. Fans af serien kan ikke vente på at se, hvad sæson 7 har i støbeskeen.

Søgeord søgt af brugere: Game of Thrones Season 7, Game of Thrones Season 1, Game of Thrones Season 8, Game of Thrones Season 2, Game of Thrones Season 3, Game of Thrones Season 1 nơi dụng, Trò chơi vương quyền, Trò Chơi Vương Quyền mùa 8

Se videoen om “game of thrones season 6 danmark”

Game of Thrones (Season 6 Episode 9) – Here Be Dragons

se mere: themtraicay.com

Billeder relateret til game of thrones season 6 danmark

Game of Thrones (Season 6 Episode 9) - Here Be Dragons
Game of Thrones (Season 6 Episode 9) – Here Be Dragons

Game of Thrones Season 7

Game of Thrones sæson 7: Det episke eventyr fortsætter

Game of Thrones sæson 7 er her endelig, og fans verden over er klar til at indtage Westeros igen. Det episke eventyr om krig, forræderi og intriger er fortsat, og der er masser af spændende plot twists og karakterudvikling at se frem til.

Sæson 7 har en kortere løbetid end de tidligere sæsoner med kun syv episoder i stedet for de sædvanlige 10. Dette skyldes, at de fleste af episoderne i denne sæson vil være længere end normalt med nogle af dem varer op til 80 minutter.

Sæsonen vil også give fans mulighed for at se nogle af de største slag i Game of Thrones historie. Vi vil se en konfrontation mellem de to stærkeste hære i Westeros – Danys Targaryen’s hær og Cersei Lannisters hær. Samtidig vil vi også se en intens kamp for at styre Jerntronen og dermed dominere hele Westeros.

Men hvad kan fansene forvente af Game of Thrones sæson 7 og hvem vil overleve til sæson 8? Her er alt, hvad du behøver at vide.

Trackliste for Game of Thrones sæson 7

Sæson 7 har allerede introduceret et par større plot twists. Her er, hvad der er sket indtil videre i sæsonen 7:

Episode 1 – “Dragonstone”: Efter at have besejret Walder Frey sidste sæson, fortsætter Arya Stark med sin liste over folk, hun ønsker at dræbe. Da hun hører, at Cersei Lannister nu sidder på Jerntronen, ændrer hun kurs og går mod King’s Landing.

Samwell Tarly ankommer til den gamle, forladte Citadel for at starte sin uddannelse som maester. Han opdager information om dragonglass, der er en af ​​de eneste våben, der kan dræbe White Walkers.

Jon Snow opfordres af Daenerys Targaryen til at tage knæ og anerkende hende som dronning af syv kongeriger. Men Jon afviser det og forsøger at overbevise Dany om, at hun har en større fjende at bekæmpe end ham – Night King og hans hær af White Walkers.

Episode 2 – “Stormborn”: Daenerys Targaryen indkalder Jon Snow til Dragonstone for at diskutere en alliancer med ham. Samtidig tager Yara Greyjoy og Theon Greyjoy tilbage til deres hjem, Iron Islands, hvor de møder Euron Greyjoy og hans flåde. Euron besejrer Yaras hær og tager hende til fange.

Melisandre ankommer også til Dragonstone for at overbevise Daenerys om, at Jon Snow er Azor Ahai – en profeteret leder, der kan besejre Night King og hans hær.

Episode 3 – “The Queen’s Justice”: Euron Greyjoy præsenterer Yaras og Ellarias til Cersei som gaver. Cersei dræber Ellaria’s datter og fanger hende og Yara.

Daenerys og Tyrion Lannister beslutter sig for at angribe King’s Landing, men det mislykkedes, og Greyjoys flåde bliver ødelagt. Samtidig vender Melisandre tilbage til Dragonstone og rådgiver Daenerys om at bruge Jon Snows rådgivning i kampen mod White Walkers.

Episode 4 – “The Spoils of War”: Arya Stark når frem til Winterfell, hvor hun genforenes med sin bror Bran Stark.

Daenerys angriber Jamie Lannisters hær under kampen om The Reach. I en intens kamp lykkes det den drageslægtede og hendes hær at dræbe store dele af Lannisters hær og tilbageerobre store dele af det strategisk vigtige område.

Episode 5 – “Eastwatch”: Jon Snow og hans hold tager til Eastwatch for at finde en død mand, der forsøgte at krydse Muren. De fanger noen Wights og tager dem med tilbage til Dragonstone for at vise Daenerys bevismateriale på, at White Walkers er rigtige.

Samtidig forsøger Daenerys at overtale Lannisters hær til at slutte sig til hende i kampen mod White Walkers. Men Cersei afviser det og fortsætter sin kamp for at blive på Jerntronen.

Episode 6 – “Beyond the Wall”: Jon Snow tager en gruppe med krigere og dragon slayerne til Beyond the Wall for at fange en Wight and bringe den til Daenerys. Undervejs kæmper de mod de åndelige væsener og dødelige fjender. Daenerys redder dem midt i kampen og Jon snakker om hans kærlighed til hende.

Men Night King dræber Viserion – en af Daenerys drager – og genopstår ham som en White Walker-lignende dragon.

Episode 7 – “The Dragon and the Wolf”: Sæson 7 kulminerer med en enorm møde på King’s Landing mellem alle de store spillere. Daenerys og Jon Snow præsenterer Night King’s bevis. Cersei beslutter sig for at slutte sig til dem i kampen mod White Walker, men hun har også en skjult dagsorden, da hun planlægger at dræbe Daenerys og Jon.

Gendry vender tilbage til Winterfell. Samtidig dræber Arya Littlefinger i en retssal i Winterfell.

Daenerys og Jon Snow sover sammen efter hans virkelige identitet afsløres, han er en sand Targaryen.

Hvem vil vinde kampen om syv kongeriger?

Lige nu ser det ud til, at Daenerys Targaryen og Jon Snow vil være nødt til at arbejde sammen for at besejre White Walkers og Night King. Dette vil sandsynligvis betyde, at der vil være et større slag mellem deres hær og Night King’s døde hær.

Men mens de to drageslægtede løb mod at besejre White Walkers, vil der være andre, der vil kæmpe for at tage kontrol over Jerntronen. Cersei Lannister vil sandsynligvis forsøge at dræbe Daenerys og Jon, da hun ikke ønsker nogen at true sin magt.

På den anden side vil Arya Stark og Sansa Stark sandsynligvis arbejde på at beskytte Winterfell og Nord mod Night King og White Walkers.

Det vil være svært at forudsige, hvem der ender med at styre syv kongeriger, men fans bør forvente masser af plot twists og store overraskelser i de sidste episoder af sæson 7 og i sæson 8.

FAQs

Q: Er der nogen bekræftede fan-teorier om sæson 7?

A: Der er endnu ingen bekræftede fan-teorier for sæson 7. Men fans har spekuleret i, at Jon Snow faktisk er en sand Targaryen og dermed Daenerys nevø. Det blev bekræftet i episoden 7, at Jon Snows rigtige navn er Aegon Targaryen.

Q: Hvornår kommer Game of Thrones sæson 7 ud?

A: Game of Thrones sæson 7 er allerede ude og kan streames på HBO og forskellige streaming-tjenester.

Q: Hvem er White Walkers i Game of Thrones?

A: White Walkers er en race af levende døde i Game of Thrones. De er hærget af Night King og hans hær, som søger at udrydde mennesker og overtage Westeros.

Q: Hvilke karakterer vil overleve til sæson 8?

A: Det er svært at forudsige hvilke karakterer der vil overleve til sæson 8. Men fans kan forvente at se de fleste, om ikke alle, de store tegn i Game of Thrones-døde i løbet af sæson 7. Jon Snow, Daenerys, Cersei og Sansa er alle i fare for at dø i de sidste episoder.

Game of Thrones Season 1

Game of Thrones sæson 1

Game of Thrones er en amerikansk drama-serie, som blev skabt af David Benioff og D.B. Weiss. Serien er baseret på George R.R. Martins bogserie, A Song of Ice and Fire. Serien blev sendt første gang i USA på HBO i 2011 og blev straks en kæmpe succes.

Handlingen

Serien foregår i den fiktive verden, Westeros, hvor kongerne kæmper om magten. Serien tager udgangspunkt i familien Stark, som bor på slottet Winterfell i nord. Familien består af faderen Eddard Stark, hans kone Catelyn Stark og deres fem børn: Robb, Sansa, Arya, Bran og Rickon. Sammen med dem bor også faderens utroskabsbarn Jon Snow.

Serien begynder med at Kong Robert Baratheon ankommer til Winterfell for at bede Eddard om at blive sin højre hånd, da den forrige højre hånd døde under mystiske omstændigheder. Eddard tøver, men accepterer jobbet, da han finder ud af, at den tidligere højre hånd måske blev myrdet.

Resten af sæsonen handler om, hvordan Stark-familien og andre karakterer forsøger at klamre sig til magten i en verden, hvor intriger, forræderi og kamp til døden er hverdagen. Samtidig truer en større fare, når en hær af døde mænd – kaldet White Walkers – begynder at bevæge sig sydpå.

Karaktererne

Game of Thrones har en lang række karakterer, som spilles af kendte skuespillere. Her er nogle af de mest vigtige:

Eddard Stark (spillet af Sean Bean): Familiefar og den nye højre hånd for Kong Robert. Han er retskaffen og loyal, men hans stolthed og ære kan også blive hans svaghed.

Jon Snow (spillet af Kit Harington): Eddards naturlige søn, som bor på slottet, men er ikke accepteret af resten af familien. Jon er tiltrukket af livet som ridder men indser også, at han aldrig vil få den chance i en verden fyldt med intriger.

Robb Stark (spillet af Richard Madden): Den ældste af Eddards børn og den, som bliver udnævnt til konge i Nord efter sin fars død.

Sansa Stark (spillet af Sophie Turner): Den ældste datter i familien, som bliver tvunget ind i et ægteskab med prins Joffrey, en sadistisk og ondskabsfuld unge.

Arya Stark (spillet af Maisie Williams): Eddards yngste datter, som drømmer om at blive ridder og lægger ikke skjul på sin rebel attitude.

Tyrion Lannister (spillet af Peter Dinklage): Bror til Cersei og Jaime Lannister og kendt som “The Imp” på grund af sin mindre størrelse. Han er en skarp og venlig sjæl, der kæmper med at overkomme folks fordomme.

Cersei Lannister (spillet af Lena Headey): Dronning og hustru til Kong Robert, Cersei er en mester i politiske intriger og er kendt for at føre an i en række dødbringende planer.

Jaime Lannister (spillet af Nikolaj Coster-Waldau): Kendt som “Kingslayer” efter at have myrdet den tidligere konge, er Jaime en arrogant, men også retskaffen kriger.

Khal Drogo (spillet af Jason Momoa): Leder af en nomadisk stamme kaldet Dothraki og gift med Daenerys Targaryen. Han er både grusom og karismatisk og har et varmt forhold til Daenerys.

Daenerys Targaryen (spillet af Emilia Clarke): En ung kvinde, som er arvtager til Jerntronen og som er gift med Khal Drogo. Hun udvikler sig fra en tøvende pige til en stærk og modig kriger.

FAQs

Hvorfor er Game of Thrones så populær?

Gamle of Thrones er populær på grund af dens komplekse plot, skuespillernes stærke præstationer, og den visuelle effekt, der kan præsentere den fiktionelle verden, som universet foregår i. Showet er også kendt for de overraskende vendinger i handlingen og de chokerende dødsfald af nøgleskuespillere.

Kan jeg se Game of Thrones andet steder end på HBO?

Ja, Game of Thrones kan ses på HBOs officielle streamingplatform, HBO Nordic. Det er også muligt at købe eller leje hele sæsonen på streamingtjenester som iTunes, Google Play, Amazon Prime eller Blockbuster.

Hvilken aldersgruppe er serien egnet til?

Game of Thrones er rated ao (kun for voksne). Showet indeholder meget vold, nøgenhed og seksualitet, hvilket gør det uegnet for børn og unge under 18 år.

Hvordan adskiller serien sig fra bøgerne?

Mens serien følger næsten samme plot som bøgerne, er der nogle små forskelle og udeladelser. For eksempel er der nogle karakterer fra bøgerne, der ikke vises i serien, mens andre karakterer har en større rolle på skærmen end i bøgerne.

Hvor mange sæsoner har showet?

Game of Thrones blev indledt med 8 sæsoner og sluttede i 2019.

Konklusion

Game of Thrones sæson 1 skulle være oplevet af enhver tv-serie entusiast og godt som nybegynder til genren. Med sin rige historie, karakterdrevne plot og fortællestruktur i tværsnittet, kan showet stadig få nye seere hooked og skabe beundring fra de mange hardcore fans verden over. Der er også en lang række bøger og spin-off-serier, der kan uddybe universet og karaktererne yderligere, hvilket gør det til en af de mest fascinerende fiktionsverdener derude.

Du kan se flere oplysninger om game of thrones season 6 danmark her.

Se mere information her: https://themtraicay.com/category/blog

så du har læst emneartiklen game of thrones season 6 danmark. Hvis du fandt denne artikel nyttig, så del den med andre. Mange tak.

Kilde: Top 56 game of thrones season 6 danmark

Rate this post

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai.