frost 2 engelsk tale

“Frost 2 engelsk tale” er fortsættelsen til den enorme succes “Frost” fra 2013. Filmen, udgivet i 2019, fortsætter historien om Anna, Elsa og deres venner og familie i deres kamp for at redde deres kongerige fra en mystisk trussel.

Filmen modtog ros for sit smukke animationsarbejde, musik og karakterudvikling, og fans af den første film var glade for at se, hvordan historien fortsatte.

Her er alt hvad du har brug for at vide om “Frost 2 engelsk tale”.

Historien

“Friheden har kun lige begyndt” siger den officielle synopsis af filmen. Historien tager os med tilbage til Arendelle og Anna, Elsa, Kristoff, Sven og Olaf, hvor de nu bor i fred og ro. Men det ændrer sig, da Elsa hører en mystisk stemme, der lokker hende væk fra Arendelle. Hun er nødt til at følge stemmen, og det fører dem ind i en fortryllet skov, der er blevet afskåret fra resten af ​​verden i 30 år.

Her finder de et tidligere norduldt samfund, ledet af dronning Iduna og kong Agnarr, forældrene til Anna og Elsa. De finder ud af, at stemmen er knyttet til historien om deres forsvundne forældre, der en gang førte en ekspedition ind i skoven for at finde svar på en mystisk trussel mod Arendelle.

Mens Anna, Kristoff, Sven og Olaf sammen med de nordiske mennesker prøver at finde ud af, hvordan de kan redde deres kongerige, opdager Elsa også, at hun har en kæmpe rolle at spille i dette eventyr.

Animation og musik

Som sin forgænger er “Frost 2 engelsk tale” en film, der viderefører Walt Disneys stolte animationstraditioner. Der er meget at tage ind grafisk i filmen, lige fra det vidunderligt detailerede design af skoven og karakterernes tøj til de flotte, lyse farver, der er anvendt.

Lyriske sange og musik fylder også de fleste scener i filmen. En række anmeldere har kaldt lydsporet forbedret i forhold til den første “Frost”, og det vil uden tvivl røre alle, der har en passion for musik fra filmverden.

Karaktererne

Før deres bopæl i Arendelle kan historien om “frost 2 engelsk tale” kun begynde, hvis vi forstår karaktererne fra den første film og hvordan de relaterer til fortællingens nuance. Anna er den midterste barnefødt søster og en optimist, der bekymrer sig meget om sin søster Elsa.

Elsa er hendes ældre søster og har evnen til at oprette og kontrollere is og sne. Hun er en introvert og symbolsk for dem, der forsøger at overvinde deres frygt og frygt.

Kristoff er en bjergbestiger og en barndomsven af ​​Anna. Han er også forelsket i Anna og hjælper hende i sin søgen efter at finde Elsa.

Sven er Kristoffs trofaste rensdyr og ven.

Olaf er en snemand, der Elsa skabte under sin ødelæggende fase, og som kom til liv på grund af Elsas magi.

Dette er bare de vigtigste karakterer, men der er også andre, der spiller mindre, men vigtige roller.

FAQs om “frost 2 engelsk tale”

Her er nogle almindelige spørgsmål, der ofte stilles om “Frost 2 engelsk tale”.

Hvornår blev “Frost 2 engelsk tale” udgivet?

Filmen blev udgivet den 22. november 2019.

Hvordan fortsætter “Frost 2 engelsk tale” historien?

Filmen fortsætter historien om Anna, Elsa og deres venner og familie, som de prøver at redde deres kongerige fra en mystisk trussel.

Hvor lang er “Frost 2 engelsk tale”?

Filmen varer i en time og 43 minutter.

Er Kristen Bell og Idina Menzel tilbage til at spille deres roller som Anna og Elsa?

Ja, både Kristen Bell og Idina Menzel vender tilbage til at spille deres roller som Anna og Elsa.

Hvem instruerede “Frost 2 engelsk tale”?

Filmen blev instrueret af Jennifer Lee og Chris Buck.

Var “Frost 2 engelsk tale” en succes?

Ja, filmen blev en succes både i salg og kritisk. Mere end 2,7 milliarder dollars i billetsalg blev indsamlet overalt i verden, og filmen ​​fik også overvejende positive anmeldelser.

Konklusion

“Frost 2 engelsk tale” fortsætter historien om Anna, Elsa og deres venner og familie på en måde, der vil tilfredsstille fans af den første film, mens de også introducerer nye elementer, der gør det sjovt og spændende. Med sit flotte animationsarbejde, kraftfulde musik og karakterudvikling er denne film en perfekt fortsættelse af det, der blev startet i 2013.

Søgeord søgt af brugere:

Se videoen om “frost 2 engelsk tale”

Idina Menzel, AURORA – Into the Unknown (From \”Frozen 2\”)

se mere: themtraicay.com

Billeder relateret til frost 2 engelsk tale

Idina Menzel, AURORA - Into the Unknown (From \
Idina Menzel, AURORA – Into the Unknown (From \”Frozen 2\”)

Du kan se flere oplysninger om frost 2 engelsk tale her.

Se mere information her: https://themtraicay.com/category/blog

så du har læst emneartiklen frost 2 engelsk tale. Hvis du fandt denne artikel nyttig, så del den med andre. Mange tak.

Kilde: Top 32 frost 2 engelsk tale

Rate this post

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai.