Emaille Straatnaambord Laten Maken: Het Perfecte Bord Voor Uw Straat

How I Make Street Signs

Keywords searched by users: emaille straatnaambord laten maken straatnaambord maken, emaille bord maken, nostalgisch straatnaambord

Emaille straatnaambord laten maken: Een gids met FAQs

1. Wat is een emaille straatnaambord?

Een emaille straatnaambord is een bord dat wordt gebruikt om straatnamen aan te geven in steden, dorpen en andere gebieden. Het is gemaakt van emaille, een materiaal dat bestaat uit een metalen plaat bedekt met een laag gekleurd glaspoeder. Dit glaspoeder smelt samen bij hoge temperaturen, waardoor een duurzame en esthetisch aantrekkelijke afwerking ontstaat. De straatnaam wordt meestal handmatig op het bord aangebracht met behulp van een zeefdruktechniek.

2. Voordelen van een emaille straatnaambord laten maken

Het laten maken van een emaille straatnaambord biedt verschillende voordelen. Ten eerste is emaille een zeer duurzaam materiaal dat bestand is tegen weersinvloeden en lang meegaat. Dit zorgt ervoor dat het straatnaambord er jarenlang mooi uit blijft zien, zelfs bij blootstelling aan regen, zon en andere weersomstandigheden.

Daarnaast zorgt een emaille straatnaambord voor een authentieke uitstraling. Het heeft een klassieke, nostalgische uitstraling die perfect past bij historische stadscentra, oude wijken en andere traditionele omgevingen. Het geeft een gevoel van kwaliteit en ambachtelijkheid.

Een ander voordeel van het laten maken van een emaille straatnaambord is de mogelijkheid tot personalisatie. Je kunt je eigen tekst, logo of afbeelding toevoegen om het bord uniek te maken en aan te passen aan jouw specifieke behoeften of stijl.

3. Waar kun je een emaille straatnaambord laten maken?

Er zijn verschillende leveranciers en winkels waar je een emaille straatnaambord kunt laten maken. Hier zijn enkele bekende opties:

– JouwNaambord.nl: Deze website biedt een ruim assortiment aan emaille straatnaamborden. Je kunt kiezen uit verschillende maten, kleuren en stijlen. Ze bieden ook de mogelijkheid tot personalisatie.

– DeNaamBordenSpecialist.nl: Deze website heeft een breed aanbod aan emaille straatnaamborden in verschillende afmetingen en kleuren. Ze bieden ook maatwerk en kunnen straatnaamborden precies naar jouw wensen maken.

– InformatieBord.nl: Deze website heeft emaille straatnaamborden die voldoen aan de NEN 1772 normen. Je kunt kiezen uit verschillende formaten en ontwerpen.

– Kruidvat: Kruidvat biedt ook de mogelijkheid om een emaille straatnaambord te laten maken. Je kunt je eigen tekst toevoegen om het bord persoonlijk te maken.

Het is raadzaam om de websites van deze leveranciers te bezoeken om meer informatie te krijgen over prijzen, opties en bestelprocedures.

4. Personalisatieopties voor een emaille straatnaambord

Bij het laten maken van een emaille straatnaambord heb je verschillende personalisatieopties. Je kunt je eigen tekst toevoegen om de straatnaam aan te geven, maar je kunt ook andere informatie toevoegen, zoals een wijknaam of een bedrijfsnaam. Daarnaast kun je ervoor kiezen om een logo, afbeelding of ander grafisch element toe te voegen om het bord uniek en herkenbaar te maken.

Het is belangrijk om rekening te houden met de beschikbare ruimte op het bord bij het kiezen van personalisatieopties. Zorg ervoor dat de tekst en eventuele afbeeldingen duidelijk leesbaar zijn en voldoende ruimte hebben om goed weer te geven.

5. Afmetingen en materialen van een emaille straatnaambord

Emaille straatnaamborden zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen, afhankelijk van je specifieke behoeften en de beschikbare ruimte voor installatie. Standaardmaten variëren meestal van 33 x 8 cm tot grotere maten zoals 800×150 mm. Het is belangrijk om de beschikbare ruimte op de plaats van installatie te meten voordat je een bord bestelt, zodat je de juiste maat kunt kiezen.

Wat betreft materialen, zijn emaille straatnaamborden meestal gemaakt van een metalen basis, zoals staal of aluminium, bedekt met een laag emaille. Het emaille is gemaakt van een glaspoeder dat bij hoge temperaturen smelt en hecht aan het metalen oppervlak, wat zorgt voor de duurzaamheid en esthetische kwaliteit van het bord.

6. Tips voor het onderhouden van een emaille straatnaambord

Om ervoor te zorgen dat je emaille straatnaambord er jarenlang mooi uit blijft zien, is het belangrijk om het regelmatig te onderhouden. Hier zijn enkele tips voor het onderhouden van je emaille straatnaambord:

– Reinig het bord regelmatig met een mild reinigingsmiddel en water. Gebruik geen agressieve chemicaliën of schurende materialen, omdat deze de emaille laag kunnen beschadigen.

– Controleer regelmatig het bord op eventuele beschadigingen, zoals krassen of barsten in het emaille. Repareer of vervang indien nodig het bord om verdere schade te voorkomen.

– Vermijd het aanbrengen van stickers, plakband of andere materialen op het bord, omdat deze de emaille laag kunnen beschadigen bij het verwijderen.

– Bescherm het bord tegen extreme weersomstandigheden door het regelmatig te controleren en indien nodig te verwijderen en op te bergen.

Door deze eenvoudige tips te volgen, kun je ervoor zorgen dat je emaille straatnaambord er jarenlang mooi en goed onderhouden uitziet.

7. Prijs en levertijd van een emaille straatnaambord

De prijs van een emaille straatnaambord kan variëren, afhankelijk van het formaat, de personalisatieopties en de leverancier. Over het algemeen liggen de prijzen tussen €30 en €150, afhankelijk van het gekozen bord. Maatwerkopties kunnen iets duurder zijn.

Wat betreft de levertijd, varieert dit ook afhankelijk van de leverancier en het specifieke bord dat je hebt besteld. Over het algemeen kun je rekenen op een levertijd van enkele weken nadat je de bestelling hebt geplaatst.

Het is altijd raadzaam om de websites van verschillende leveranciers te raadplegen en offertes op te vragen om een idee te krijgen van de prijs en levertijd voor jouw specifieke wensen.

8. Veiligheid en wettelijke richtlijnen voor het plaatsen van een straatnaambord

Bij het plaatsen van een straatnaambord is het belangrijk om rekening te houden met de veiligheidsaspecten en wettelijke richtlijnen. Hier zijn enkele belangrijke punten om in gedachten te houden:

– Plaats het straatnaambord op een goed zichtbare locatie, waar het duidelijk leesbaar is voor voetgangers en bestuurders.

– Zorg ervoor dat het straatnaambord stevig en veilig is bevestigd, bij voorkeur op een paal of aan een muur met de juiste bevestigingsmaterialen. Vermijd het blokkeren van het zicht op verkeerssignalen of andere belangrijke borden.

– Houd je aan de lokale wettelijke richtlijnen met betrekking tot de plaatsing van straatnaamborden. Informeer bij de gemeente of lokale autoriteiten over eventuele vergunningen of voorschriften die van toepassing zijn.

– Wees voorzichtig bij het verwijderen, verplaatsen of vervangen van een straatnaambord. Beschadiging of diefstal van een straatnaambord kan strafbaar zijn en gepaard gaan met boetes en/of juridische gevolgen.

Door deze veiligheidsrichtlijnen en wettelijke voorschriften in acht te nemen, kun je ervoor zorgen dat het plaatsen van een straatnaambord op een legale en veilige manier gebeurt.

Het laten maken van een emaille straatnaambord kan een uitstekende keuze zijn voor het aanduiden van straatnamen in steden, dorpen en andere gebieden. Het biedt duurzaamheid, authenticiteit en personalisatieopties om aan jouw specifieke behoeften te voldoen. Met de juiste aandacht voor onderhoud, veiligheid en wettelijke richtlijnen, kan een emaille straatnaambord jarenlang dienst doen en bijdragen aan een mooie en herkenbare omgeving.

Categories: Aggregeren 60 Emaille Straatnaambord Laten Maken

How I Make Street Signs
How I Make Street Signs

Dat kan bij Kruidvat! Ontwerp eenvoudig en snel je eigen unieke straatnaambord en ga door naar bestellen. Geef je eigen erf een naam of maak een straatnaambord om cadeau te geven.

Emaille straatnaambord
Kleur emaille Blauw Bordeaux Creme Donkergrijs Grijsgroen Groen Lichtgrijs Wit Zwart
Opmerkingen – Wensen
De productietijd is ca. 1-2 werkdagen.
De productietijd is 5-6 werkdagen.
Dit bord wordt handmatig geproduceerd en heeft een levertijd van ca. 4 – 6 weken.
Van 72,50 voor 58,00 70,18 incl. BTW
Aantal Prijs per stuk Je voordeel
per stuk 58,00
vanaf 5 stuks 55,10 5,0%
vanaf 10 stuks 52,20 10,0%

Wat Kost Een Straatnaambordje?

Wat kost een straatnaambordje?
De prijs voor een straatnaambordje is nu afgeprijsd van €72,50 naar €58,00, inclusief btw. Als je 5 stuks of meer bestelt, krijg je korting en kost elk bordje €55,10, een besparing van 5%. Als je 10 stuks of meer bestelt, kost elk bordje slechts €52,20, met een korting van 10%.

Waar Kan Ik Een Straatnaambord Kopen?

Waar kan ik een straatnaambord kopen? Bij Kruidvat! Je kunt eenvoudig en snel je eigen unieke straatnaambord ontwerpen en vervolgens bestellen. Met deze service kun je je eigen erf een naam geven of een straatnaambord als cadeau maken.

Hoe Duur Is De Boete Als Je Een Verkeersbord Steelt?

Hoeveel kost het om een verkeersbord te stelen? Het stelen en in bezit hebben van een verkeersbord is een strafbaar feit in Nederland. Indien betrapt, kan dit resulteren in een boete van minstens 200 euro en ook een aantekening op het strafblad. Deze wet is van kracht sinds 23 mei 2022.

Hoe Duur Is Een Plaatsnaam Bord?

De kosten voor het aanschaffen van een nieuw plaatsnaambord bedragen 300 euro, exclusief arbeidskosten. Als het gehele komportaal vernield of verwijderd is, moet er rekening worden gehouden met een kostenpost van 1000 euro. Deze informatie is geldig vanaf 22 februari 2017.

Aggregeren 50 emaille straatnaambord laten maken

Straatnaamborden
Straatnaamborden

See more here: themtraicay.com

Learn more about the topic emaille straatnaambord laten maken.

See more: https://themtraicay.com/category/eten-en blog

Rate this post

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai.