Contacten Overzetten Van Samsung Naar Iphone: Een Handige Gids

Contacten Overzetten Van Android Naar Ios | Slimme Tips | Mobiel.Nl

Keywords searched by users: contacten overzetten van samsung naar iphone contacten overzetten van android naar iphone via bluetooth, contacten overzetten van samsung naar iphone via gmail, whatsapp overzetten van android naar iphone, gegevens overzetten samsung naar iphone met kabel, contacten overzetten iphone naar android, van samsung naar iphone ervaringen, contacten overzetten van android naar android, contacten overzetten samsung naar samsung

Contacten overzetten van Samsung naar iPhone: Een complete gids

Als je overstapt van een Samsung-telefoon naar een iPhone, is het overzetten van je contacten een belangrijke stap. Gelukkig zijn er verschillende manieren waarop je dit kunt doen. In deze gids laten we je zien hoe je contacten kunt overzetten van Samsung naar iPhone, inclusief stapsgewijze instructies. We zullen ook enkele veelgestelde vragen beantwoorden om je te helpen bij het proces. Laten we beginnen!

Stap 1: Maak een back-up van Samsung-contacten

Voordat je je contacten gaat overzetten, is het belangrijk om een back-up van je Samsung-contacten te maken. Op deze manier voorkom je dat je contacten verloren gaan tijdens het overzettingsproces. Er zijn verschillende manieren om een back-up te maken van je Samsung-contacten:

 1. Gebruik Google Drive: Als je een Google-account hebt, kun je je contacten eenvoudig synchroniseren met Google Drive. Ga naar de ‘Instellingen’ van je Samsung-telefoon, tik op ‘Accounts en back-up’ en selecteer ‘Account toevoegen’. Voeg je Google-account toe en schakel de synchronisatie van contacten in. Hiermee worden je contacten automatisch opgeslagen in Google Drive.
 2. Gebruik Samsung Smart Switch: Samsung heeft een handige app genaamd Smart Switch waarmee je een back-up kunt maken van je contacten en andere gegevens. Je kunt Smart Switch downloaden vanuit de Google Play Store en het vervolgens gebruiken om een back-up te maken van je contacten op je Samsung-telefoon.
 3. Exporteer contacten naar een VCF-bestand: Je kunt ook je contacten exporteren naar een VCF-bestand, dat gebruikt kan worden om je contacten naar je iPhone over te zetten. Ga naar de ‘Instellingen’ van je Samsung-telefoon, tik op ‘Contacten’ en selecteer ‘Contacten beheren’. Tik op ‘Importeren/exporteren’ en kies ‘Exporteren naar opslag’. Hiermee wordt een VCF-bestand gemaakt met al je contacten.

Stap 2: Importeer Samsung-contacten naar Google-account

Na het maken van een back-up van je Samsung-contacten, kun je ze importeren naar je Google-account. Hierdoor worden je contacten gesynchroniseerd met je Google-account en kun je ze later gemakkelijk overzetten naar je iPhone. Volg deze stappen om je Samsung-contacten naar je Google-account te importeren:

 1. Open de ‘Instellingen’ van je Samsung-telefoon en ga naar ‘Accounts en back-up’.
 2. Tik op ‘Account toevoegen’ en selecteer ‘Google’ als het type account dat je wilt toevoegen.
 3. Voer je Google-accountgegevens in en tik op ‘Volgende’.
 4. Schakel de synchronisatie van contacten in om je Samsung-contacten naar je Google-account te importeren.

Stap 3: Synchroniseer Google-contacten met iPhone

Om je contacten van je Google-account naar je iPhone over te zetten, moet je de Google-contacten synchroniseren met je iPhone. Volg deze stappen om dit te doen:

 1. Open de ‘Instellingen’ app op je iPhone.
 2. Scroll naar beneden en tik op ‘Wachtwoorden en accounts’.
 3. Tik op ‘Voeg account toe’ en selecteer ‘Google’ in de lijst met beschikbare accounts.
 4. Voer je Google-accountgegevens in en tik op ‘Volgende’.
 5. Schakel de synchronisatie van contacten in om je Google-contacten met je iPhone te synchroniseren.

Stap 4: Gebruik de “Verplaats naar iOS” app

Als je al je gegevens, inclusief je contacten, wilt overzetten van je Samsung-telefoon naar je nieuwe iPhone, kun je de “Verplaats naar iOS” app gebruiken. Volg deze stappen om de app te gebruiken:

 1. Stel je iPhone in totdat je het scherm ‘Apps en gegevens’ bereikt.
 2. Tik op ‘Gegevens overzetten van Android’ en vervolgens op ‘Doorgaan’.
 3. Op je Samsung-telefoon, download de “Verplaats naar iOS” app vanuit de Google Play Store en open deze.
 4. Tik op ‘Doorgaan’ op je iPhone en vervolgens op ‘Ga door’ op je Samsung-telefoon.
 5. Selecteer op je Samsung-telefoon de gegevens die je wilt overzetten, zoals contacten, foto’s en berichten.
 6. Wacht tot het overzetten is voltooid en volg de instructies op je iPhone om de configuratie te voltooien.

Stap 5: Importeer contacten van een simkaart naar iPhone

Als je je contacten opslaat op een simkaart in je Samsung-telefoon, kun je ervoor kiezen om de simkaart in je iPhone te plaatsen en de contacten rechtstreeks te importeren. Volg deze instructies van Apple om contacten van een simkaart in een iPhone te importeren:

 1. Plaats de simkaart met je Samsung-contacten in je iPhone.
 2. Open de ‘Instellingen’ app op je iPhone.
 3. Scroll naar beneden en tik op ‘Contacten’.
 4. Tik op ‘Simkaartcontacten’ en vervolgens op ‘Importeer simcontacten’.
 5. Wacht tot het importeren is voltooid en je Samsung-contacten zullen beschikbaar zijn op je iPhone.

Stap 6: Gebruik een derde partij tool

Als geen van de bovenstaande methoden werkt of als je op zoek bent naar een alternatieve manier om contacten over te zetten van Samsung naar iPhone, kun je een betrouwbare derde partij tool gebruiken. Er zijn verschillende tools beschikbaar waarmee je contacten kunt overzetten tussen Android en iPhone. Zorg ervoor dat je een betrouwbare tool kiest en volg de instructies die bij de tool worden geleverd.

Stap 7: Dubbele contacten opruimen

Na het overzetten van je contacten van Samsung naar iPhone, is het mogelijk dat je dubbele contacten hebt. Dit kan gebeuren als je contacten zowel op je Samsung-telefoon als op je Google-account stonden. Om dubbele contacten op te ruimen, kun je gebruikmaken van de ingebouwde “Opdrukken” functie op je iPhone. Ga naar de ‘Instellingen’ app, tik op ‘Contacten’ en selecteer ‘Opdrukken’. Hiermee worden dubbele contacten samengevoegd. Je kunt ook apps van derden gebruiken die speciaal zijn ontworpen om dubbele contacten op te schonen.

Veelgestelde vragen

Hoe kan ik contacten overzetten van Android naar iPhone via Bluetooth?

Het overzetten van contacten van Android naar iPhone via Bluetooth is niet mogelijk. iOS biedt geen ondersteuning voor het overzetten van contacten via Bluetooth. In plaats daarvan kun je een van de andere methoden gebruiken die in deze gids worden besproken, zoals het synchroniseren van je contacten met je Google-account.

Hoe kan ik contacten overzetten van Samsung naar iPhone via Gmail?

Om contacten over te zetten van Samsung naar iPhone via Gmail, moet je eerst je Samsung-contacten importeren naar je Google-account. Volg de stappen in deze gids om je Samsung-contacten naar je Google-account te importeren. Vervolgens synchroniseer je je Google-contacten met je iPhone door je Google-account toe te voegen aan de instellingen van je iPhone. Hiermee worden je contacten automatisch overgezet naar je iPhone.

Hoe kan ik WhatsApp overzetten van Android naar iPhone?

Helaas is het niet mogelijk om WhatsApp-gegevens rechtstreeks over te zetten van Android naar iPhone. WhatsApp biedt geen ingebouwde functie om chatgeschiedenis en media over te zetten tussen verschillende besturingssystemen. Je kunt echter wel WhatsApp-chats overzetten van Android naar iPhone met behulp van speciale software van derden. Er zijn verschillende tools beschikbaar die dit mogelijk maken, zoals “Dr.Fone – WhatsApp Transfer” en “Backuptrans Android iPhone WhatsApp Transfer”. Deze tools kunnen je helpen bij het overzetten van je WhatsApp-gegevens van je Android-telefoon naar je iPhone.

Hoe kan ik gegevens overzetten van Samsung naar iPhone met een kabel?

Als je gegevens, waaronder je contacten, wilt overzetten van Samsung naar iPhone met een kabel, heb je een USB-kabel en de juiste software nodig. De meest populaire software voor het overzetten van gegevens tussen Android en iPhone is “iMobie AnyTrans”. Volg de instructies van de software om je contacten over te zetten van je Samsung-telefoon naar je iPhone via de USB-kabel.

Hoe kan ik contacten overzetten van iPhone naar Android?

Als je contacten wilt overzetten van iPhone naar Android, kun je gebruikmaken van de “Move to iOS” app die beschikbaar is in de Google Play Store. Hiermee kun je contacten en andere gegevens overzetten van je iPhone naar je Android-telefoon. Volg de instructies in de app om je contacten over te zetten.

Wat zijn de ervaringen van mensen die zijn overgestapt van Samsung naar iPhone?

De ervaringen van mensen die zijn overgestapt van Samsung naar iPhone kunnen variëren. Sommige mensen genieten van de naadloze integratie met andere Apple-apparaten en de gebruiksvriendelijke interface van iOS. Anderen missen bepaalde functies of hebben moeite gehad met het overzetten van hun gegevens. Het is belangrijk om te onthouden dat het overstappen van het ene besturingssysteem naar het andere enige gewenning kan vergen. Het kan nuttig zijn om te praten met mensen die al zijn overgestapt voor meer specifieke feedback.

Hoe kan ik contacten overzetten van Android naar Android?

Om contacten over te zetten van Android naar Android, kun je gebruikmaken van verschillende methoden, waaronder:

 1. Google-account: Synchroniseer je contacten met je Google-account op je oude Android-telefoon en voeg vervolgens hetzelfde Google-account toe aan je nieuwe Android-telefoon. Hiermee worden je contacten

Categories: Delen 91 Contacten Overzetten Van Samsung Naar Iphone

Contacten overzetten van Android naar iOS | Slimme Tips | Mobiel.nl
Contacten overzetten van Android naar iOS | Slimme Tips | Mobiel.nl

Wissel je van Android naar de iPhone, dan heb je Apple’s Move to iOS-app nodig. Die download je gratis uit de Google Play Store. Let erop dat het overzetten van data tussen de toestellen alleen mogelijk is als de iPhone nog moet worden ingesteld.

Contacten overzetten van Android naar iPhone
 1. Ga op je Android-telefoon naar je instellingen.
 2. Klik op ‘Google’ en ‘Instellingen voor Google Apps’.
 3. Klik op ‘Google Contacten synchroniseren’.
 4. Zet ‘Apparaatcontacten ook synchroniseren’ aan.
Zo werkt het:
 1. Zet de wifi aan op het Samsung-toestel.
 2. Plug zowel je Samsung als iPhone in de oplader.
 3. Download de Move to iOS-app op je Samsung.
 4. Zet je nieuwe iPhone aan en klik door tot je het scherm ‘Apps en gegevens’ krijgt.
 5. Klik op ‘Zet gegevens over van Android’.
 6. Pak nu je Samsung erbij en open de Move to iOS-app.
Contacten van een simkaart importeren in een iPhone
 1. Plaats de oude simkaart (waar uw contacten op staan) in de iPhone. …
 2. Tik op ‘Instellingen’ > ‘Contacten‘ > ‘Importeer simcontacten’.
 3. Als u daarom wordt gevraagd, kiest u waarnaartoe u de contacten op de simkaart wilt importeren.
 4. Wacht totdat de import is voltooid.

Hoe Krijg Ik Mijn Contacten Van Samsung Naar Iphone?

Hoe krijg ik mijn contacten van Samsung naar iPhone?

Hier is hoe je je contacten kunt overzetten van Samsung naar iPhone:

1. Zorg ervoor dat de wifi is ingeschakeld op je Samsung-apparaat.
2. Sluit zowel je Samsung als je iPhone aan op de oplader.
3. Download de Move to iOS-app op je Samsung.
4. Zet je nieuwe iPhone aan en ga door tot je het scherm ‘Apps en gegevens’ ziet.
5. Tik op ‘Zet gegevens over van Android’.
6. Pak nu je Samsung erbij en open de Move to iOS-app.

Met behulp van deze stappen kun je gemakkelijk je contacten overzetten van je Samsung naar je iPhone. Hou er rekening mee dat je beide apparaten moet aansluiten op de oplader en dat je de Move to iOS-app moet downloaden op je Samsung om het overzetten van de contacten mogelijk te maken.

Hoe Zet Je Contacten Over Op Iphone?

Hoe kunnen contacten worden overgezet op een iPhone?

Om contacten van een simkaart naar een iPhone te importeren, plaatst u eenvoudigweg de oude simkaart met de contacten in de iPhone. Ga naar de instellingen van de iPhone en tik op ‘Contacten’. Vervolgens selecteert u ‘Importeer simcontacten’. Als u wordt gevraagd waar u de contacten op de simkaart wilt importeren, maakt u een keuze. Het is belangrijk om te wachten totdat het importeren is voltooid. Met deze eenvoudige stappen kunnen al uw contacten gemakkelijk worden overgezet naar uw iPhone.

– Datum: 3 februari 2022.

Kan Je Van Android Naar Iphone?

Wil je overstappen van Android naar iPhone? Dan heb je de Move to iOS-app van Apple nodig. Deze app kun je gratis downloaden uit de Google Play Store. Het is belangrijk om te weten dat het overzetten van gegevens tussen de apparaten alleen mogelijk is als de iPhone nog moet worden ingesteld.

Ontdekken 34 contacten overzetten van samsung naar iphone

Contacten Overzetten Van Ios Naar Android | Slimme Tips | Mobiel.Nl - Youtube
Contacten Overzetten Van Ios Naar Android | Slimme Tips | Mobiel.Nl – Youtube
Contacten Overzetten Op Android: Zo Verlies Je Geen Telefoonnummers
Contacten Overzetten Op Android: Zo Verlies Je Geen Telefoonnummers
Top 3-Methoden Voor Het Overbrengen Van Contacten Van Iphone Naar Android
Top 3-Methoden Voor Het Overbrengen Van Contacten Van Iphone Naar Android
Apple Iphone 5S - Contacten Overzetten - Belsimpel
Apple Iphone 5S – Contacten Overzetten – Belsimpel
Android Data Overzetten: Manieren Om Al Je Bestanden Mee Te Nemen
Android Data Overzetten: Manieren Om Al Je Bestanden Mee Te Nemen

See more here: themtraicay.com

Learn more about the topic contacten overzetten van samsung naar iphone.

See more: https://themtraicay.com/category/eten-en

Rate this post

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai.